Dünyaya bikere dahamı gelicez be kardeşim :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şuan itibariyle peder beylede görüşmüş bulunmaktayım motor seçim konusunda 2gündür konuşuyorduk sizlerle mcx lifan falan hepsi bitti artık :) yarın gidip peder beyle kredi başvurusu yapıcaz kefil olmayı kabul etti :) Para biriktirmekle biyere gelemiceğimi anladım kredi çekip 200-300 neyse fazla ödücem bi an önce en iyisini alıcam :) Kararım son olarak kesinlikl 2013 model yeni kasa Tvs Apache olucak yarın kredi başvurusu yapıcam kredimiz çıkar çıkmaz hemen alıcam tvs :) Zaten elimde 3bin civarı param var üste bi 3bin daha çekicem 5buçuk civarı motorun sigortası plakası dahil oluyor zaten 400-500 artıcak onuda kenara koyucam ilk bakımları o paradan yaparım maaşımıda rahat rahat yetiririm kredi borcuna 6ya böldürcem zaten :) ilk bakımlar ağır olucağından maaşım yetmeyebilir diye düşündüm sonraki bakımlarda zorluk çekmem yağ değişimi falan :) Yani yarın kredi başvurusu ve inşallah en geç 1 hafta içinde motorumu almış işlemleri yapmış keyfimi sürüyor olucam :) 6 Ay biraz yememden içmemden gezmemden kesiveririm arkadaş ya dünyaya gelmişiz bikere hayallerimizin en yakınına bari yaklaşalım :) Önümüzdeki 1-2hafta geçmek bilmez artık kredi inşallah hemen alırım motoruda aynı gün alıcam hiç beklemeye tahammülüm kalmadı artık :) Peder beyde aylarca süründürdü süründürdü baktı çocuk azimli para biriktiriyor destek çıkayım dedi en sonunda :p Yeni motorumu alır almaz resimleri yüklücem inşallah :)

İnşallah kardeşim sevindim :)) :queen: umarım kredi onaylanır hayırlısı ile alırsın :)))

bende bunu alıcam http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-kuba-ersoy-motorsikletten-2.el-temiz-kuba-132790473/detay

Tekerin düz bassın kardeşin :cat:

Şimdiden sanada hayırlı olsun kardeşim şimdiden sabırsızlanıyorum bian önce yarın olsa :) hiç beklemicem valla bayiye gitcem alcam motoru hemen servise elimle götürüp yaptırıp binip gitcem hiç teslim süresi falan bekleyemem bi an önce tvs'me kavuşcam :) Rengi bile hazır kırmızı alıcam yeni kasanın kırmızısı ateş gibi yanıyor adeta motor :D

İnşallah istediğin gibi herşey yolunda gider ve gönlünden geçen motora kavuşursun

hay yaşa bee,git al istediğini anasını satıyım,tekerin düz bassın kardeşim

Şimdiden sanada hayırlı olsun kardeşim şimdiden sabırsızlanıyorum bian önce yarın olsa :) hiç beklemicem valla bayiye gitcem alcam motoru hemen servise elimle götürüp yaptırıp binip gitcem hiç teslim süresi falan bekleyemem bi an önce tvs'me kavuşcam :) Rengi bile hazır kırmızı alıcam yeni kasanın kırmızısı ateş gibi yanıyor adeta motor :D

Teşekkür ederim canım kardeşim :cat: valla senin mesajı okuyunca nedeni bilinmez sanki ben alıcam tvs sevindim.bende kuba alıcam işte hem gövde büyük hemde balansörlü motor :cat:

gövde büyük dememin sebebi şu.motora bindiğinde benzin deposunun olduğu yer yukarda şekil birşey.resimde de görürsün zaten o yüzden altında motor olduğunu hissedersin.şimdi ki motorumun dümdüz titreşimde var motorda balansör yok frenler disk değil kampana :D vs vs o yüzden sattım 1.400 e üstüne 400 koydum kuba alıcam.herkese en hayırlısı ne ise o nasip olsun :cat:
Allah kazalardan belalardan korusun hepimizi.

Kırmızı On numara o motorlara :cat:

büyük heyecan şimdiden hayırlı olsun, full ekipmanla dikkatli sürüşler dilerim.

Hayirli olur insallah. Sevindim bende adına. İlk gunku heyecanınla herzaman kullanman dilegiyle

Böyle hevesle motosiklet bekleyen arkadaşlara bayılıyorum. İnşallah sahip olursun ve gözün gibi bakarsın. Ekipmanını korumalarını ihmal etme

İlk motorumu almadan bir önceki gece yaşadığm heyecen patlaması geldi gözümün önüne.Böyle şeyler sadece bende olur zannetmiştim.Yalnız değilmişim,yalnız değilsin...Umarım her şey planladığınız gibi gider.Kazasız belasız nice günlere.

aynı heycanı yaşadığım geldi gözümün önüne yazıyı okurken :) bende krediyle almıştım ama dert etme ödeniyor bi şekilde :) hayırlı olsun. uykular haram sana alana kadar :)

Hayırlı olsun dostum,geç olsun güç olmasın...güle güle kullanırsın inşaallah yeni motorunu...

bi alaydın hayırlısıyla valla senden çok isityorum.. yahu kaçıncı konu :)

işin şakası bekliyoruz gelişmeleri :):)

Hayırlı olsun allah kaza bela vermesin.İlk motorumu alırken bende böyle hevesliydim.Bu son motorumda hiç öyle bişey olmadı sanırım heyecanımı kaybettim :p

Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim :) Saatlerdir daha yeni girebildim foruma artık eski motorum diyiyim :) Eski motorumla turlamaya çıkmıştım :) Ramazan ak sigortan varmı demişşin evet kardeşim var :) Bu arada ekipman diyenlerde olmuş bi tek dizliğimle pantolonum yok montum kaskım eldivenim var açıkçası pantolon almak aklımda yok aslında çok gerekli bişey kalça olsun bacak olsun korumak için ama hep giy çıkar giy çıkar :/ Dizlik alıcam motoru aldığım gün ama :) Belki ilerde paramı biriktirebilirsem güzel bi tulum alabilirim :) Şuan tvs nin bütün videolarını izliyorum :D Bugün uyuyamam ben ya biran önce yarın olsa peder bey krediyi aynı gün alırız dedi yarın motoru alırım büyük ihtimal akşama alırım akşama olmazsa yarından sonra teslim alırım motoru inşallah :) Daha demin eski motorumla turlarken mağazanın önündede durdumda sarısıda güzel gözüküyor ya baya baktım vitrinden inceledim gece gece :D Yarın inşallah verirler motoru ya sabahın 7sinde kalkıp bankalar açılır açılmaz gircem bankaya bakalım öğlene kadar işlemler bitermiş büyük ihtimal öğlende hemen gidip tvsme kavuşcam :) Adamları sıkıştırcam hemen yollasınlar zaten servisle bayii yan yana gibi bişeey olmazsa verin ben elimle götürür yaptırır alır giderim ordan dicem :D akşama kadar almam lazım o motoru bu haftasonuda çevremde hep motoru büyülten arkadaşlarım var cup la yetişemiyordum hafta sonu onlarla bi uzun yol planlıcam havalarda iyiken kışa az kaldı bursa mudanya falan 100-150 km bi yol yapıcam ilk günnn :D 8 Saat sonra bankadayım inşallah :)

Cup motoru aldım 2 ay olmadan 4bin km olmuştu ya ilk günler cuptada böyleydim eminim bundada ilk zamanlar çok gezerim havalar serinlemeden en azından 2bin civarına yaklaşır :) Sırf yarın en az 100km civarı yaparım zaten durmam geceye hatta sabaha kadar :D sırf yeni motor aldım diye izin bile alabilirim iş yerinden ki yarın izin aldım zaten :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar