Dünyanın yükünü çeken adamla gezmeler volüm 1

Başlıktan da anlayacağınız gibi irfan kardeşimizin katkıları ile unutulmaz güzelliklerle bizde birebir tanıştık,oldukça yoğun bir tat bırakan gezimiz istanbul maslakta (nadrov) nadir le buluşmamız devamında amcaoğlu aytaçla otoban opet le buluşmamızla tapa gaz karamürsel irfanla kucaklaşmaya sağolsun yine hayır diyemeyen bir irfan klasiği ile önümüze düştü yurdumun eşşiz güzelliklerinden enstantanelerle kucaklaşmamızı sağladı.
Buradan tekrar teşekkürlerimi kabul etmesini rica ediyorum.
Gelelim geziye ait yükleyebildiğim filmciklere

Resimleride yükleyebilirsem tam olacak

[YT]yE6VXBFQyHQ[/YT],

[YT]xMuchVSLgL8[/YT]

1319487905&tid=247633845279257&success=16&session_id=0&start_time=1319487905&failure=0&set=oa.263732533669388

üstad özelliklerde adresyazan yer ve url yi komple blokla koyulaşsın sonra kopyalade mt de cevap yaz yerde üste ikonlarda resime ekle diyor onu tıkla çıkan yere kopyaladığını yapıştır

http://://www.facebook.com/media/set/?set=oa.263732533669388&type=1
310641_10150363596994863_769434862_7805679_767118726_s.jpg

Bu sefer olmuştur inşallah

311770_10150363594559863_769434862_7805632_1012131075_n.jpg
hd.net/hphotos-ak-ash4/318629_10150363597209863_769434862_7805683_202937857_s.jpg[/IMG]

Son düzenleme:
yaaaa işte böyle ata sözü bilen sözü dinlemezsen en küçük bir yükseltide böğürür isyan edersin...nazik motorun sevmez öyle çukurları tüümsekleri zıplatıverir...:p ah oradan Bileciğe kütahyaya uşağa falan gitmek vardı şimdi...abovvv...

2 yalandan vido koydun be abi...hani fotolar nerde...

yaaaa işte böyle ata sözü bilen sözü dinlemezsen en küçük bir yükseltide böğürür isyan edersin...nazik motorun sevmez öyle çukurları tüümsekleri zıplatıverir...:p ah oradan Bileciğe kütahyaya uşağa falan gitmek vardı şimdi...abovvv...

2 yalandan vido koydun be abi...hani fotolar nerde...
Metehan abi dur sıkıştırma abimizi.:) Geliyor galiba fotolar burnuma kokusu geldi.Bu arada güzel bir geziye benziyor takipteyim.

E bende size sormazmıyım.Burnumun dibine yaklaşın ama haber vermeyin.Bi tarafa yazayım bunu.....
:pale:Hay Allah nereye yazacağım şimdi kalem de yok.

Metehan abi dur sıkıştırma abimizi.:) Geliyor galiba fotolar burnuma kokusu geldi.Bu arada güzel bir geziye benziyor takipteyim.

yok yav yükleyemez hem shadow sür hem foto çek imkansız...:p

E bende size sormazmıyım.Burnumun dibine yaklaşın ama haber vermeyin.Bi tarafa yazayım bunu.....

abi yapılırmı dimi bak ben geliyom seni aramadan es geçmiyom asla...işte böyle Kıng Kobra İrfan Efendide kelek çıktı abi...:p

Selamun aleyküm cemaat bakıyorum paso gazlıyorsunuzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz...

Buna gazlama denmez tünal valla gelsen sıkıntıdan patlardın gibi geliyor,yolun kondüsyonu pek senin ve benim motora göre değil ama manzara ve irfan harika rehber altını çizmem lazım

Motosikleti
bmw f650 cs
Özer kardeşim biz doğayı seyrederken sen bayağı çalışmışsın.Çok teşekkür ederim ellerine emeğine sağlık iyiki varsın

Valla haklısın yorumsuz kaldımmı ne

---------- Post added at 00:26 ---------- Previous post was at 00:23 ----------

Özer kardeşim biz doğayı seyrederken sen bayağı çalışmışsın.Çok teşekkür ederim ellerine emeğine sağlık iyiki varsın

Ne demek üstad

F54

bu gezi pazar olmuştur kesin kobra irfan agam beni aramış ama benim cemiyetim olduğundan gelemezdim bir gezi olduğunu anlamıştım zaten:pr:

Kocaeli İl Temsilcisi
öncelikle güzel pazar gününde bana sürpriz yaparak gelen sevgili ( nadrov ) nadir abime (speddy) özer ağabeyime ve henüz siteye üye olmayan ama aktivitelerinden eksik olmayan sevgili aytaç kardeşime geçirdiğimiz güzel pazar gününden ötürü çok çok teşekkür ediyorum ..

değerli ağabeylerim ve kardeşimi görmek bana bir hayli mutluluk verdi , her şey için teşekkür ediyorum kendilerine ayrıca videolarda pek güzel olmuş özer abi eline emeğine sağlık , ellerinden öpüyorum da bizim osman agaya sansürmü uyguladın iyi makara olurdu :) :p

düüüütt düüüüttt sesinden videodan bişey anlamazdık sanırım :cherry::cherry:

aslında gezimiz adapazarı tarafına akıp guruba bir kaç ismi daha dahil etmekti fakat arkadaşlarımızın işi olduğundan dolayı kısmet nasip olmadı sağlık sıhhat olsun ..

---------- Post added at 20:00 ---------- Previous post was at 19:57 ----------

sen zaten kalbimizdesin serdar ağabey kendi adıma gönlümüzdeki yerin çok güzel bir mertebededir bunu bilen arkadaşlarımızda bilirler bende dahil , fakat emin ol o gün kulaklarını çınlattık ama nasip kısmet herşey seni seviyoruz agam...ellerinden öperim...saygılar...:rendeer:

---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 20:00 ----------

aslında işin tuhafı ben arkadan gelen özer abi sıkıldı heralde havayı ciğerlerine doldura doldura yavaş yavaş geliyor diye düşünürken kendiside işin espirisi bizden ötürü yavaş yavaş gidiyorlar diye gülmüş videoda gördüm şimdi delil oldu bana , yoksa siz beni zor tutardınız :) o yollar hakaten tam cbf ye uygun parkurlardı :)

aklımdan neler geçti sizi nerelere nerelere sokardım ama özer abinin motüre kıyamadım :)

aynı zamanda iyi kaynattık nadir abi sohbetin şahaneydi her şey için teşekkür ederim ellerinden öperim agam...:rendeer:

Aslında bende gelmeyi çok istiyordum ama işler pek müsade etmedi maalesef...
Bir gece önce yediğim fırçada yetti zaten.. :)

-Abi kış geldi artık..son demleri dahada çıkamam zaten..bu yüzden sizle gelmeyi inan çok istiyorum ama işleri ayarlayabilirsem... ben sabahtan ararım seni..
-Ne kışı yaw..Motoru kapatmak yok..

sonra düşünüce hapisaneye kapatır gibi motoru kapatma fikri banada üzücü geldi.. :)
kışlık giyecek bişiler bakıyorum bu ara...

Kocaeli İl Temsilcisi
yok yav yükleyemez hem shadow sür hem foto çek imkansız...:p

abi yapılırmı dimi bak ben geliyom seni aramadan es geçmiyom asla...işte böyle Kıng Kobra İrfan Efendide kelek çıktı abi...:p

ulemm hobbit yeminle köfteciye girdik masaya oturduk kendi aramızda laflarken ordaki mekan sahabısı ne dedi biliyonmu ayuuuu :cherry:

o bir tane iri yarı top sakllı bi arkadaş daha vardı dedi seni sordu :cherry: o yokmu diye , adamın hafızasına mı şaşayım senin farkındalığınamı ulem dağ başında köfteciye bile etki yapmışın hobbit :cherry:

10 dakka güldük bu mezuya :cherry:

eeeee tabi 2 porsiyon fazla verecek ya bize :cherry::queen: sen başka kimlerle gittin bakam oraya yoksa artık beni sevmiyormusun :cherry::queen:

bu arada güzel gündü kankam keşke sende geleydin ...

bana polim yapma şekerim benim suçum günahım yok hepsi özer abinin :cherry::queen:

---------- Post added at 20:21 ---------- Previous post was at 20:11 ----------

son olarakta aytacımın resmini koyayım buraya üye değilmiş öğrendiğim kadarıyla ne büyük kayıp ....:)

bu arada özer abi bilmiyorum ayaklarına yatma bana şimdi şu sayfaya vidoyu nasıl yükledin onu öğret bana abi link vermekten usandım yauuuu:)

bendeki resimler bu kadar.... hepinizi selamlıyorum...

---------- Post added at 20:25 ---------- Previous post was at 20:21 ----------

Aslında bende gelmeyi çok istiyordum ama işler pek müsade etmedi maalesef...
Bir gece önce yediğim fırçada yetti zaten.. :)

-Abi kış geldi artık..son demleri dahada çıkamam zaten..bu yüzden sizle gelmeyi inan çok istiyorum ama işleri ayarlayabilirsem... ben sabahtan ararım seni..
-Ne kışı yaw..Motoru kapatmak yok..

sonra düşünüce hapisaneye kapatır gibi motoru kapatma fikri banada üzücü geldi.. :)
kışlık giyecek bişiler bakıyorum bu ara...

senide andık ünalım :) nasip kısmet artık ne diyelim dostum allahın günü bitmedi ya sağlık sıhhat olsun

ulemm hobbit yeminle köfteciye girdik masaya oturduk kendi aramızda laflarken ordaki mekan sahabısı ne dedi biliyonmu ayuuuu :cherry:

o bir tane iri yarı top sakllı bi arkadaş daha vardı dedi seni sordu :cherry: o yokmu diye , adamın hafızasına mı şaşayım senin farkındalığınamı ulem dağ başında köfteciye bile etki yapmışın hobbit :cherry:

10 dakka güldük bu mezuya :cherry:

eeeee tabi 2 porsiyon fazla verecek ya bize :cherry::queen: sen başka kimlerle gittin bakam oraya yoksa artık beni sevmiyormusun :cherry::queen:

bu arada güzel gündü kankam keşke sende geleydin ...

bana polim yapma şekerim benim suçum günahım yok hepsi özer abinin :cherry::queen:

---------- Post added at 20:21 ---------- Previous post was at 20:11 ----------

[url]http://img706.imageshack.us/img706/6137/img432.jpg[/URL]

[url]http://img163.imageshack.us/img163/4410/img434x.jpg[/URL]

[url]http://img855.imageshack.us/img855/2061/img435.jpg[/URL]

[url]http://img94.imageshack.us/img94/2062/img433w.jpg[/URL]

[url]http://img196.imageshack.us/img196/2074/img436.jpg[/URL]

son olarakta aytacımın resmini koyayım buraya üye değilmiş öğrendiğim kadarıyla ne büyük kayıp ....:)

[url]http://img580.imageshack.us/img580/8206/img437l.jpg[/URL]

bu arada özer abi bilmiyorum ayaklarına yatma bana şimdi şu sayfaya vidoyu nasıl yükledin onu öğret bana abi link vermekten usandım yauuuu:)

bendeki resimler bu kadar.... hepinizi selamlıyorum...

hani reklamlarda farkımız fiyatımız derler ya o hesap farkım kilom...:p

valla ganga bende o elemanı sevdim bilin mi kanım kaynadı yani gittiğimde sohbet ediyorum...sen beni 1 kez götürdün sen yokken 3 kez daha gittim adamla kaynaştık aga...e 2 kişilik yiyorum haklı olarak soruyor adam ekmeğine bakıyor...ama artık top sakal yok ganga oğlan gibin top gibin parlak biri oldum...:queen:

çok üçkaatcısın valla hep topu taca atıyon ama sende haklısın spidi abi köftecide arar sorar halbuki arasa belki gelicem dimi...yok aga sipidi abi beni sevmiyormuş napak kaderimize küsek gayrı...:p

birinde bizim dörtlü demirbaş ekiple bir kez tek bir kezde Uşak yolunda gittim agam...

Kocaeli İl Temsilcisi
hani reklamlarda farkımız fiyatımız derler ya o hesap farkım kilom...:p

valla ganga bende o elemanı sevdim bilin mi kanım kaynadı yani gittiğimde sohbet ediyorum...sen beni 1 kez götürdün sen yokken 3 kez daha gittim adamla kaynaştık aga...e 2 kişilik yiyorum haklı olarak soruyor adam ekmeğine bakıyor...ama artık top sakal yok ganga oğlan gibin top gibin parlak biri oldum...:queen:

çok üçkaatcısın valla hep topu taca atıyon ama sende haklısın spidi abi köftecide arar sorar halbuki arasa belki gelicem dimi...yok aga sipidi abi beni sevmiyormuş napak kaderimize küsek gayrı...:p

birinde bizim dörtlü demirbaş ekiple bir kez tek bir kezde Uşak yolunda gittim agam...

her biri saygıdeğer sağlam ağabeylerimiz mt nin demirbaşları mı deseydim acaba :) sağolsunlar varolsunlar hatır sayıp aradılar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar