öncelikle güzel pazar gününde bana sürpriz yaparak gelen sevgili ( nadrov ) nadir abime (speddy) özer ağabeyime ve henüz siteye üye olmayan ama aktivitelerinden eksik olmayan sevgili aytaç kardeşime geçirdiğimiz güzel pazar gününden ötürü çok çok teşekkür ediyorum ..
değerli ağabeylerim ve kardeşimi görmek bana bir hayli mutluluk verdi , her şey için teşekkür ediyorum kendilerine ayrıca videolarda pek güzel olmuş özer abi eline emeğine sağlık , ellerinden öpüyorum da bizim osman agaya sansürmü uyguladın iyi makara olurdu
düüüütt düüüüttt sesinden videodan bişey anlamazdık sanırım :cherry::cherry:
aslında gezimiz adapazarı tarafına akıp guruba bir kaç ismi daha dahil etmekti fakat arkadaşlarımızın işi olduğundan dolayı kısmet nasip olmadı sağlık sıhhat olsun ..
---------- Post added at 20:00 ---------- Previous post was at 19:57 ----------
E bende size sormazmıyım.Burnumun dibine yaklaşın ama haber vermeyin.Bi tarafa yazayım bunu.....

ale:Hay Allah nereye yazacağım şimdi kalem de yok.
sen zaten kalbimizdesin serdar ağabey kendi adıma gönlümüzdeki yerin çok güzel bir mertebededir bunu bilen arkadaşlarımızda bilirler bende dahil , fakat emin ol o gün kulaklarını çınlattık ama nasip kısmet herşey seni seviyoruz agam...ellerinden öperim...saygılar...:rendeer:
---------- Post added at 20:03 ---------- Previous post was at 20:00 ----------
Özer kardeşim biz doğayı seyrederken sen bayağı çalışmışsın.Çok teşekkür ederim ellerine emeğine sağlık iyiki varsın
aslında işin tuhafı ben arkadan gelen özer abi sıkıldı heralde havayı ciğerlerine doldura doldura yavaş yavaş geliyor diye düşünürken kendiside işin espirisi bizden ötürü yavaş yavaş gidiyorlar diye gülmüş videoda gördüm şimdi delil oldu bana , yoksa siz beni zor tutardınız

o yollar hakaten tam cbf ye uygun parkurlardı
aklımdan neler geçti sizi nerelere nerelere sokardım ama özer abinin motüre kıyamadım
aynı zamanda iyi kaynattık nadir abi sohbetin şahaneydi her şey için teşekkür ederim ellerinden öperim agam...:rendeer: