Dünyanın en güvenli kavşağı :P

Yahu bu kavşakta nasıl kaza oluyor anlamış değilim :p
[YT]qejxUc7fTXs[/YT]
Daha önceden paylaşıldıysa özür dilerim arama yaptım göremedim.

bizde bu 1.07 saniyelik görüntüyü 1 er saniyelik periyotlara bölsek her saniye 3-5 araç birbirine girerdi..toplamı yapamadım..o kadar matematik ve coğrafya bilgim yok...:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Trafiğin normalden tehlikeli aktığı doğru ama hızı değil. İstanbul'da trafik ışığının olmadığı benzer bir yerin çekimini yapıp bu videodaki gibi hızlandırırsak aradaki tek fark motosiklet sayısı olur sanırım.

Kocaeli İl Temsilcisi
Trafiğin normalden tehlikeli aktığı doğru ama hızı değil. İstanbul'da trafik ışığının olmadığı benzer bir yerin çekimini yapıp bu videodaki gibi hızlandırırsak aradaki tek fark motosiklet sayısı olur sanırım.

trafiğin çekildiği videonun hızlı akışı benimde dikkatimi çekti :) çocukkken dağda bayırda izlediğim kırmızı iri karıncalar geldi aklıma aynı videodaki araçlar ve motosikletler gibi hareket ediyorlardı :)

ama yinede ilginç doğrusu yoldan bir sürü tilki geçiyor ama birin kuyruğu diğerine değmiyor :queen:

acaba hiç kaza olmuşmudur orada , polis yok, ışık yok ,levha yok herkes kafasına göre takılıyor ....valla bravo..

hızlandırılmış bir video. eger hızlandırılmış olmasa trafik normal seyrinde akıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar