Dünyanin En Dandik Kilidi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun .... iyi sıyırmışsın...

Geçmiş olsun kardeş ama bunlara inan ne yapsan boş.İstersen dene ama nafile:)

c@n

allah korumuş dostum büyük geçmiş olsun yaa ucuz kurtarmısınız şişli belediyesinin kapalı otoparkına koyuyorum artık kafam rahat walla şimdilik tabi

Masterlock kilitlerin üzerinde 5, 7, 10 diye ibareler var. Bu sayılar kilitlerin kaç dakikada kesilebildiğini gösteren sayılar. Yani en pahalı kilit ancak 10 dk. dayanıyor.. :farao:

YA o kilitler bisiklet için bişeye yaramıyor.Bizim arkadaslar tatile gittimi bisikleti apartmana bağlıyordu bizde penseyle ucunda iyice çevirdimi kopuyordu:) dolastıktan sonra benzer kiltle baglıyoduk:):):pSana çok geçmis olsun o disk kilitler ne kadar oluyor motorcularda görüyodum ama hiç sorma fırsatım olmadı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla ben araba için aldım bi tane.çin malı. basebal sopası gibi yapmışlar. kilit olarak yaramaz belki ama en ufak bir tartışmada kapı açan mafya bozuntusu karadenizli taksicileri dövmek için bire bir.

Dostum geçmiş olsun!

Bizim Moderatorlerin sitede kullandığı kilitler en kalitelisi. Onlardan kullanın. :p :p

arkadaşlar o bağsettiğiniz heybetli görünen kilit aslın çok kötü bir kilittir bunu kendinizde görebilirsiniz.

o kilidi aslından içindeki 3 at incecik tek tutuyor. üstünde birbirine geçme ince sac kaplı. yani 1 veya 2 kişi tutup çekerek bile koparabilir o kilidi.

biz bizzat denedik haberiniz olsun. :) :)

Olayna nası oldu anlatayım.

bizim bir arkadaşta o kilitten vardı önce baktığımda çok heybetli duruyordu elime aldığımda niye bukadar hafif hangi alışımda yapmışlar acaba dedim.
kalın demirin içinin boş olduğunu farkettim. ve arkadaşıma söyledim.
bu kilit beş para etmez dedim. bunu ben enginle bile koparırız dedim.

oda olmaz ole şey 25ytl verdim ona ben dedi.

iddasına girdik.(iddada motoru bir gün süre ile bende kalacaktı.)

sonra bağladı motoru sökersen al götür dedi. bende engini çağırdım. gel dedim bunu koparacağız. elimize bir demir boru aldık ve kilidin arasıdan geçirdik. sonra borunun iki tarafından çekerek kopardık kilidi. ama fazla asıldığımız için bizde yere düştük :)

Kazasız sürüşler dilerim.

Ben halat kilit kullanıyorum ama anahtar yapısı manyetik denenlerden,
daha dayanıklı olduğunu bizim şirketteki teknisyenlerle kanıtladık. Disk kilidinide unutmayım ağır motorlarda çok caydırıcı oluyor.
Neyse,
Geçmiş olsun.
Verilmiş sadakan varmış:cat:

Hocam diyecek birşey yok büyük geçmiş olsun. Bazen geceleri uykumdan kalkıp motoru kontrol ediyorum. Allah motorlarımızı korusun o hırzıslarında cezasını versin.

İlginçtir, hiç kimse sigortadan bahsetmemiş. Gerçi primler fazla ama çalınması bu kadar kolay olan bişey için primin yüksek olması normal. Bence sigortanın da motorun benzininden, balatasından farkı yok hepsi şart. Özellikle de bizim memlekette.

İlginçtir, hiç kimse sigortadan bahsetmemiş. Gerçi primler fazla ama çalınması bu kadar kolay olan bişey için primin yüksek olması normal. Bence sigortanın da motorun benzininden, balatasından farkı yok hepsi şart. Özellikle de bizim memlekette.

sigortadaki tek dert pirimin fazla olması değilki. çoğu şirket 250cc altına kasko yapmıyor. yapanlarda kapalı garajda kilit altında olma zorunluluğu getiriyor. ee ne anladım ben ozaman o işten. herzaman kapalı garajda tutsam zaten sigorta yaptırmam.

DOSTUM GEÇMİŞ OLSUN, inşallah bu son olur bende halat kilit kullanıyorum ama değiştirecem sanırım, disk kilitleri ne kadar arkadaşlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar