Dünyanin En Dandik Kilidi

13-10-2006 trihinde akşam saat 9 civarında motorum az daha çalınıyordu !! motorumda resimdekiler gibi iki adet kilit birisi disk kilidi digeride dünyanın en dandik kilidi olan
3yrfzsw.jpg
43xm048.jpg
vardı. kilit kaba kalın görünümüne ragmen şerefsiz hırzızların ellerindeki paslı bir kerpetenle ,içi incecik aliminyum ve içinde 3 adet 2 mm kalınlıgında sarma tel olan dünyanın en dandik kilidini hiç zaman kaybetmeden keserek motorumun ön ve arka panelin vidalarını söküp marş kablolarını kesip düz kontak yapıp çalıştırmışlar. diskkilidini sökememişler komşularımın barisları arasında kaçmışlar..size tavsiyem disk kilidi takın.. geliştirdiginiz güvenlik önlemleriniz varsa lütfeN paylasalım... ALLAH MOTORLARIMIZI KORUSUN.

Son düzenleme:
geçmiş olsun kardeş

way bee dedirtecek bi durum
tedbiri elden bırakmıyorsun genede yelteniolar yuuuh

geçmiş olsun kardeş lakin fikrine katılmıyorum piyasada satılan 15ytl lik kilitlerdense masterlock kullanmayı tercih ederim ve öylede yapıyorum neden mi çünkü diğerlerine göre daha sağlam ve daha caydırıcı oluyor.şunuda unutmamak lazım HIRSIZA KİLİT DAYANMAZ !!
bende bu söze dayanarak madem hırsıza kilit dayanmaz bende en azından onun işini zorlaştırmaya çalışıyorum benim motorumda alarm+immobilizer+2adet disk kilidi+masterlock halat kilit var (bence marka herzaman iyidir)

Mersin İl Temsilcisi
MASTERLOCK halat kilit(arka amortisör ve jant arasından geçiriş halka şekilde
üstten kilitliyorum)
direksiyon kilidi
alarm
ve elektrik kesme anahtarı(gizlenmiş)
ve DUA...

ALLAH HEPİMİZİN CANINI VE MALINI KORUSUN...

AMİN...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Masterlock kötümü ne anlamadım. Biriniz yeriyo biriniz övüyo karar verinde tedbir alalım.:pale: :pale:

Masterlock benzeri kilit ama anahta sistemi farkli , disk klidi, alarm, site icerisinde , bas ucumda resmen ama halen yetersiz bence

Mersin İl Temsilcisi
Masterlock kötümü ne anlamadım. Biriniz yeriyo biriniz övüyo karar verinde tedbir alalım.:pale: :pale:

kötü kilit yoktur, iyi hırsız vardır dersem yeridir.
halat kilitler her zaman şu yukarıdaki parçalı ve içinden tel geçen kilitlerden her zaman iyidir.
adamlar merkez bankasını soyuyor, test motorunu çalıyor.

ben 10 luk zıncır ve bunun ustune baglı krom kılıt kullanıyorum.hırsız adam bunu da goturur tabı ama ugrasması lazım bıraz...dısk kılıdınde bıraz sansın varmıs dogrusu eger 3-4 kısı olup bırde kamyonetlerı olsaymıs motoru kaldırıp goturtebılırlermı

neyse gecmıs olsun

gecmıs olsun once bende de masterın bu kılıdınden var acıkcası zaten guvenmıyordum dısk kılıdı ve dıreksıyonla ıcım bırazcık rahat ediyor aslında masterlockn sucu pek yok hırsızlar aşmış malesef:pr: :pr:

bendede ayni kilitten var bu kadar zayif oldugunu orenmek beni uzdu. biz de bu markalar dayanıklı olduklarını soyledikleri için alıyoruz. adamlar bizi kandırıyorlar oyleyse.
masterlook omur boyu garanti veriyordu yanilmiyorsam. bence kilidi sakla atma ve firmaya gotur gerekirse uretim yapilan yere yaz. pesini birakma. eger varsa kesilen kilidinde resmini koyarmisin siteye . bu sekilde daha etkili olabilirsin.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
GEÇMİŞ olsun,,,, elleri kırılsın iki yanlarına dökülsün ,,ayakları felç olsun yürüyemesinler,,dilleri lal olsun konuşamasınlar,,gözleri kör olsun motorları göremesinler...vesselam hiçbi tarafları çalışmasın inşallah..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Prostat olsunlar şapamasınlar..(çiş)yanlış anlamayın:queen: :queen: :queen:

Bu tür sarma tel olan kilitlerden kaçının arkadaşlar... Çelik zincir olan kilitler her zaman daha güvenlidir...

Ben de o kadar para verip masterlock disk kilidi ve halat kilidi almıştım.

Halat sağlam birşeye benziyordu gerçi.Ama yarın bir daha gözden geçirsem iyi olacak.

Geçmiş olsun.

aynısı bende var, ama yapcak fazla bırsey yok galıba, en ıyısı basacan parayı kasko yaptırıcan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar