dünya bunlara biniyor..

bende beyaz ve en alt resimde laciverti sevdim

hayel buysa hayabusa;)

Son resimdeki sari motorun kafa grenaji cok hos. Ducati ise agzimi sulandirdi:)

Bizde bunu alırsın binersin bizde insanız sonuçta ama...buna binene de devlet ne biner he onu da düşünmek gerek.

Hayabusa hakikatten de canavar.Yanlız şu LPG ye kafam takıldı merak ettim ya.:silent:

ss ve rr birbirinden güzelmiş :cat:, diğerleri benim tarzım değil :p
emeğine sağlık :cherry:

aga bunlar ne yaw vergi ve trafik uygulamamız biraz esnek olsa bizdede böyle şeyler olur ama nerdeee

ama genede en üsteki hoşuma giti :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kızlarrrrrrrrr canlarım benim ne o fotolar öyle gelin tanışalım.Sizi motora bindireyim para var huzur var:queen::queen::queen:

O kız olan resimlerin anlatmak istediği birşey var. oda şu. Motoru olana itina ile verilir.. anlıyan anladı:queen::queen:

Kanuni kesin aygazlı model çıkarır artık. :queen: Köpekbalığı solungacı gibi kafa grenajlı model gerçekten bi harika duruyor. :cat: Paylaşım için teşekkürler. :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Şu kızların mail adreslerini bilen varmı yaw varsa versinde sevaba girsin:queen::queen::queen::queen::queen:Yavrularım benim hepiniz gelin:queen::queen::queen::queen::queen:

motorlar sahiplerinde kalsın ben kızları alim :joker::joker: ::xtongue:::xtongue:::evil::::evil::

motorlar sahiplerinde kalsın ben kızları alim :joker::joker: ::xtongue:::xtongue:::evil::::evil::

sen hiç konusma murat abi gorende keeway sl 150ye biniyo sancak ben kıcıkırık çinliyle bile caddebostanı altını ustune getirdim kız konusunda ver motoru odunc bak ne oluyo hehehhe :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar