Ben sıcak oluyor daralıyorum sadece o yüzden takmıyorum vs demedim, herkesin özel hayatını derdini sıkıntısını bilmeden buradan yazmak kolay. Kamera alsaydın onu alsaydın bunu alsaydın, belki ayağımda sakatlanacaktım o zaman bir bot alsaydın böyle olmazdı diyecektin. severek girmedim bu işe, gel buyur bir hafta avm de çalış o zaman ne demek istediğimi anlarsınız. Kask kemerinin bağlı olup olmadığını bile bilmiyorsunuz. Evde 4 adet kask var hepside orta seviye denecek kasklar hjc ls2 venom vs. Kafanda kask takılı şekilde sürekli çalışma imkanın yok kaldı ki öyle çalışsan bile işyerine döndüğün zaman ekipmanı bırakacak yerin bile yok, çalıyorlar. Konuyu açmamdaki amaç nasihat dinlemekte değil. Ben bilmiyormuyum dediklerinizi yapmayı, kuryelik yapan özellikle avm de çalışan bir arkadaş gelsin bunları bana söylesin hak veririm. Yaptığım iş evrak vs dağıtımda değil, paket servisi. Söylediklerinizde sizede hak veriyorum fakat şu an yeniden işe başlamış olsam yine aynı şekilde bir kask ile devam edeceğim belki mont olacak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:27 ----------
Şirkete dava açmamdaki asıl amaçta ne para nede full ekipman vermeleri. Sadece bir kask bile getirmediler 1 ay oldu geldi gelecek dediler ve kaza yaptığım gün ne arayan nede soran oldu. 4. Gün bölge sorumlusu aradı ve kızdım şimdimi arıyorsunuz diye, dava açacağım dedim, daha sonra üst yöneticiler aradı avukat vs bir ihtiyacın varmı diye. Adam 250 adet kask aldık dedi, git bak dedim bırak ekipmanı 5 kişi çalışıyoruz bir tane arkadaşta kask varmı diye vs..