Hayat tecrübedir, ama acı tecrübe olmasın!
Evet arkadaşım sana katılıyorum ....
çok sık rastladığım bi olay bu ...
bana normal geliyo artık ....
Hayat tecrübedir, ama acı tecrübe olmasın!
böyle tipler yüzünden aileler motosikletten soğuyor.
böyle tipler yüzünden aileler motosikletten soğuyor.
ben boşuna demiyorum racer kullanıcıları çabuk gaza geliyor diye..........................
meselenin özüne donecek olursak başlığı açan arkadaşın konuyu cok abarttığını düşünüyorum
netice de bunlara motosiklet denmıyor süpersport SS ( makine ) denıyor
öncelıkle makinenın hakkı verilmeli hımbıl hımbıl gezmek için değil o motorlar ışıklarda ara gazı vermek hızlı kalkış yapmak hafiften trafikte hafiften kapışmak birçoğumuzun içinde olan o ani uzama isteğini tatmin etme arzusunu dizginlememize ve sakinleşmemize katkıda bulunur kısaca anlıkta olsa hevesimizi almış oluruz ben senelerdir istanbul trafiğindeyim şu ana kadar trafikte yarışa raslamadım en fazla 2-3 motorun 3-5 kmlik kapışmasına şahid oldum ama bunu şehir içinde motor yarışı yapılıyor mantığı ile yorumlamanın ss kullanıcılarına haksızlık olduğunu düşünüyorum kaldıkı diğer tür motorlar ve hatta scoterlar bile denklerine veya arkadaşlarına rasgeldiklerinde benzer davranışlarda bulunuyorlar daha demin bende arkadaşımla kapışa kapışa geldım bir o onde bır ben biraz motor sesı bi iki ufak makas sonra hız kes sakinleş ve devam et bu hep böyle olmuştur ve boyle olmaya devaö edecektır siz bu hissi içinizde hissedebiliyorsanız eğer normal bir motorcusunuzdur yok hissetmiorsanız lutfen motora falan bınmeyın binenleride yorumlamayın belediye otobuslerı emrinize amadedir
at sahibinin elinde kişner
saygılarrrrrr...
ben boşuna demiyorum racer kullanıcıları çabuk gaza geliyor diye..........................