Dün gece beşiktaştaki olay!

Taksim meydanında sallandıracaksın 2 3 tane ss çi ibret i alem için bir daha yapıyormu bakalım.Yanlız 1500 devirde çalışan aleti 13 14 bin devir gören makinayı bu sıcakta hararetsiz kullanmayıda öğretsin burda atıp tutan arkadaşlar.ss ler pist içinse bir daha çıkmasınlar kardeşim caddeye filan.Gidin pistte sürün.:p

beni gaza getirmeye çalışan olduğunda gaza gelmiş gibi davranıyorum,bir kaç aragazı kısık bakışlar,göz ucuyla rakibe bakış ışığın sarıya dönmesiyle birlikte arkadaş patinajlarla kalkıp uzuyor bense sırıtarak yavaşça kalkıp 3000d/d de vitesi 2 ye atıp sakince sürüyorum,böylesi daha zevkli oluyor:mrgreen:

Ne denir ki bunlara....

Öyle enteresan yorumlar yapılıyor burada inanamıyorum ben de....

Bir iki insan için tercihini bu sınıfta kullanmış birçok insanı da karalıyoruz farkında olmadan...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Birde bura yani izmirde illa beni geçmeye çalışıyorlar...Genelde scooter tarzı motorlardakiler yarışçı ruhlu adamlar....

Bazan bende geliyorum itiraf edeyim ama Eşim arkadayken kesinlikle istifimi bozmam....

Moderatör
Bana da sık sık oluyor bu tur olaylar.. Bi cok scooter yada Cbr kullanicisi gecip gecemeyeceklerini test etmek istiyorlar.. Motor iki zamanli oldugu icin sanirim sesinden gecebileceklerini dusunuyorlar.. Bazen gaza getiriyorum sari yandiginda aniden kalkiyorlar, bende istifimi bozmadan agir agir arkasindan devam ediyorum. Bazende $eytana uyuyorum yalan soylememek gerekirse. Turk toplumu olarak cabuk gaza geliyoruz sanirim..

walla kimse ayağını kesmek için race veya 125 üzeri motor almaz.ego , o ses ,rüzgarı yüzünde sinekleri dişinde hissetme arzusu ama gaza gelmemeli.sanki sponsorlarımız varmış gibi.
sponsoru olanlar da pistte zaten.

iyide arkadaşlar, herkes racing kullanıcılarına yüklenmiş..
dünkü makinelerden hiçbiri racing değildi mesela..
ki zaten bir scooter yada commuter çıkıpta racing'e meydan okuyorsa o arkadaşı ciddiye almayı bırakın, nefes alışı bile saçmadır.

asm

insan bu gaza gelmeye meyilli fıtraten
bazımız altımızda güçsüz aletler olduğu için ya takılmıyoruz ya da bazı şeyleri gerçekleştiremiyoruz :)(hoş güçlü bir alette olsa kolay kolay gaza gelmem)

bazı şeyler tesadüf olmuyor malesef,bazıları gazlıyor ama ben şöyle temkinli vs. kullanırım diyor

SS kullanıcıları içinde azınlıkta bile olsa(ki bence değil) bir kısım temkinli insanlar zan altında kalıyor...

ne diyelim Allah ıslah etsin!

Kapışan motorlardan biri vfr biri fazer, ikiside ss makina değil. Yine kabak ss lerin başına patlamış :)

meselenin özüne donecek olursak başlığı açan arkadaşın konuyu cok abarttığını düşünüyorum

netice de bunlara motosiklet denmıyor süpersport SS ( makine ) denıyor
öncelıkle makinenın hakkı verilmeli hımbıl hımbıl gezmek için değil o motorlar ışıklarda ara gazı vermek hızlı kalkış yapmak hafiften trafikte hafiften kapışmak birçoğumuzun içinde olan o ani uzama isteğini tatmin etme arzusunu dizginlememize ve sakinleşmemize katkıda bulunur kısaca anlıkta olsa hevesimizi almış oluruz ben senelerdir istanbul trafiğindeyim şu ana kadar trafikte yarışa raslamadım en fazla 2-3 motorun 3-5 kmlik kapışmasına şahid oldum ama bunu şehir içinde motor yarışı yapılıyor mantığı ile yorumlamanın ss kullanıcılarına haksızlık olduğunu düşünüyorum kaldıkı diğer tür motorlar ve hatta scoterlar bile denklerine veya arkadaşlarına rasgeldiklerinde benzer davranışlarda bulunuyorlar daha demin bende arkadaşımla kapışa kapışa geldım bir o onde bır ben biraz motor sesı bi iki ufak makas sonra hız kes sakinleş ve devam et bu hep böyle olmuştur ve boyle olmaya devaö edecektır siz bu hissi içinizde hissedebiliyorsanız eğer normal bir motorcusunuzdur yok hissetmiorsanız lutfen motora falan bınmeyın binenleride yorumlamayın belediye otobuslerı emrinize amadedir

at sahibinin elinde kişner

saygılarrrrrr...

o yarısanlar ss degil artı konusan arkadasların hepsi ss lere sanki savaş açmış siz onu bırakın benimle lambalarda bile yarışmaya kalkan scooterler bile oluyor ayrıca biz millet olarak birbirimize benziyoz hangimizin altında olursa olsun aynı hareketi yapıyoruz ve bu yorum yapanların çogu ekonomisini düzeltsin ilk alacagı makine o tipdir kuskunuz olmasın

onlar kaza yapsa kendi cezalarını çekmiş olacakları yönünde yazan arkadaşlarımı (darılmayın) kınıyorum.

meselenin özüne donecek olursak başlığı açan arkadaşın konuyu cok abarttığını düşünüyorum

netice de bunlara motosiklet denmıyor süpersport SS ( makine ) denıyor
öncelıkle makinenın hakkı verilmeli hımbıl hımbıl gezmek için değil o motorlar ışıklarda ara gazı vermek hızlı kalkış yapmak hafiften trafikte hafiften kapışmak birçoğumuzun içinde olan o ani uzama isteğini tatmin etme arzusunu dizginlememize ve sakinleşmemize katkıda bulunur kısaca anlıkta olsa hevesimizi almış oluruz ben senelerdir istanbul trafiğindeyim şu ana kadar trafikte yarışa raslamadım en fazla 2-3 motorun 3-5 kmlik kapışmasına şahid oldum ama bunu şehir içinde motor yarışı yapılıyor mantığı ile yorumlamanın ss kullanıcılarına haksızlık olduğunu düşünüyorum kaldıkı diğer tür motorlar ve hatta scoterlar bile denklerine veya arkadaşlarına rasgeldiklerinde benzer davranışlarda bulunuyorlar daha demin bende arkadaşımla kapışa kapışa geldım bir o onde bır ben biraz motor sesı bi iki ufak makas sonra hız kes sakinleş ve devam et bu hep böyle olmuştur ve boyle olmaya devaö edecektır siz bu hissi içinizde hissedebiliyorsanız eğer normal bir motorcusunuzdur yok hissetmiorsanız lutfen motora falan bınmeyın binenleride yorumlamayın belediye otobuslerı emrinize amadedir

at sahibinin elinde kişner

saygılarrrrrr...

tamam dostum. biz 2-3 makas atmıyoruz, kalkış kapışması yapmıyoruz. Tamam biz motoru bırakalım o zaman. Çünkü motosiklet dediğin unsur sadece kapışma yarışma içindir. Başka bir işe yaramaz. Hatta bunu hissetmeyen adam seninde dediğin gibi motorcu falan değildir, hiç olmamıştır!! Haklısın dostum haklısın! :farao:

Unutmadan konudaki makinelerden hiçbiri SS değil. İnatla belirttim ama anlamamakta direniyor insanlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben boşuna demiyorum racer kullanıcıları çabuk gaza geliyor diye..........................

valla ben ışıkta duruyorum yanıma gelip yaz yapan scooter çok fazla 100 sukuturdan 95i kesin gaz yapıo yanımda :queen: oysa gelen ss cilerin çok azı gaz cekiyor yanımda çoğuyla sohbet ediyoruz kiiiiii konuyu açan arkadaşın bahsettiği motorlar ss deil :cat:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar