Dün akşam saat 18,00 civarlarında bir hayat söndü :(

bud

chocolateman' Alıntı:
Ne güzel anlatmışsınız. Bu anlattığınız aksine inançsızlık değil, imanın şartlarındandır. Kaza ve kadere inanmak.
Tabiki 240 km şehir içinde sürat yapıp, kaderimde varsa ölmek demek inanç olmuyor. Hayatın her safhasında her işte tedbirini alır, gereğini yapar ve Allah'ın taktirine bırakırsın. Alanda O, verende O, O'ndan geldik yine O'na döneceğiz.

teşekkür ederim.
zaten inançlı da olsak inançsız da olsak aynı makul gerçeklerde anlaşabilmek, ahlaklı ve onurlu yaşayabilmek mümkün. :rendeer:

rabbim rahmetiyle yargılasın.bu vefat eden amcamıza oturduğumuz yerden yollayabileceğimiz en büyük hediye sanırım bir fatiha..

Allah rahmet eylesin herkes tam korumalı ve dikkatli olsun lütfen gerçi bende halal tam korumalarımı alamadım ama yavaş yavaş tamamlıyorum

sevgili arkadaşlarım,

herbirinize tek tek teşekkür ederim çünkü bu topiğin 5 sayfaya bile ulaşacağını düşünmezdim...

ya çok dogru söylüyosunuz cok kötü oldum ama şunuda unutmayalım ki sonuçta türkiye de yaşyoruz ne kadr dikkatde etsek ne kadr donanımlıda olsak fayda etmio şu irenç hayatta bence önemli olan karşımızdaki kşiyi eğitmek.

Abi bi acayip oldum yaa Allah yakınları varsa sabır versin ne diyelim bir şey gelmiyor elden

::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

dıkkatlı olammız laızım motor sakaya gelmez cıddı bır ıs motor surmek

offff:pale: :pale: çok dikkatli olmamız lazım ve de tam korumalı. allah yakınlarına sabır versin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar