- Konu Yazar
Duke 250 satın alıcağımda 4.5 6 bin arası 1 viteste gaz açtığımda saniyelik motor takılıyor gideyim gitmiyeyim kafasına giriyor sonra devir 5.5 6 olunca motor kendini acıyor ve hiç bi sorun yok torkuda yerinde benzini azdı benzinden yapıyordur dedim düzelmedi buji değişti düzelmedi sabahları soğukta çalışmıyordu ve gaz vermeden çalışmıyordu arada sıcakken alıyordu akü değiştim sorun düzeldi şuan marş almasında sorun yok. Enjektör tıkalıydı 2 tane delik sağlam üflüyordu biri az diğeri komple tıkalı bu işlemde temizlendi enjektör. eskiye göre daha az yapıyor. Ama gene düzelmedi bu his 2 3 viteste daha çok anlaşılıyor ani gaz tepkimesini bozuyor ne hikmetse 6 binden önce yapıyor ondan sonra kusursuz gaz yiyor ve düşük devirlerde ileri geri sirkeleme yapıyor sabit gazda. bir forumda 390 lı biri de aynı sorunu yaşamış sorunun ateşleme bobininden kaynaklı olduğunu belirtmiş.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Eklemeyi unutmuşum birde akü değiştirmeden önce lastik yakmıştım 1 2 dakika 1 vites kesici . Motor rolantide durmadı direk istop etti 2 3 defa marş vurdum gene durmadı rolantide en son gaz verdim ve egzoz patlattı popcorn tarzı sonra yürüdüm ve gaz yememe yapmadı o sıra ama sonraki gün gene yaptıDuke 250 satın alıcağımda 4.5 6 bin arası 1 viteste gaz açtığımda saniyelik motor takılıyor gideyim gitmiyeyim kafasına giriyor sonra devir 5.5 6 olunca motor kendini acıyor ve hiç bi sorun yok torkuda yerinde benzini azdı benzinden yapıyordur dedim düzelmedi buji değişti düzelmedi sabahları soğukta çalışmıyordu ve gaz vermeden çalışmıyordu arada sıcakken alıyordu akü değiştim sorun düzeldi şuan marş almasında sorun yok. Enjektör tıkalıydı 2 tane delik sağlam üflüyordu biri az diğeri komple tıkalı bu işlemde temizlendi enjektör. eskiye göre daha az yapıyor. Ama gene düzelmedi bu his 2 3 viteste daha çok anlaşılıyor ani gaz tepkimesini bozuyor ne hikmetse 6 binden önce yapıyor ondan sonra kusursuz gaz yiyor ve düşük devirlerde ileri geri sirkeleme yapıyor sabit gazda. bir forumda 390 lı biri de aynı sorunu yaşamış sorunun ateşleme bobininden kaynaklı olduğunu belirtmiş.
Son düzenleme: