Ducati nedir?

Hahahahaha yoruma çok güldüm sırf b.k atmak için nelere dikkat etmişsin
Akrapoviç eksozlu 1000rr oldugunu nereden bılıyorsun :)
Belki honda değilde suzukiydi yada yamahaydı belkide desmosedicinin sesidir :)

Hocam niye ok atıyım. Bende ducati hayranıyım. Dizayn olarak çok beğenirim. Superbike şampiyonlukları olan yarış geçmişi çok parlak bir marka bu yönden de severim. Sen olayı pek anlamadın galiba:)

Nelere dikkat etmişşin dediğn şey ilk dikkat çeken şey zaten:queen: Filme ducati reklam vermiş.. Elinde 2 sn gözüken telefon için bile dünya paralar dönüyor.. 3 dakika yeni modelin reklamını yapıyor bir yandan adamlar.

Ducatinin marka imajı sesi karakteri herşeyi farklıysa orj,nal sesini niye gizliyorlar.. Ducatinin 4 silindirli seri üretim makinası yok! Ducati çift silindirli makinası ile övünen bir firma.. agırlık merkezi kendine özel sesi..

Hani o ses:mrgreen:

Hocam niye ok atıyım. Bende ducati hayranıyım. Dizayn olarak çok beğenirim. Superbike şampiyonlukları olan yarış geçmişi çok parlak bir marka bu yönden de severim. Sen olayı pek anlamadın galiba:)

Nelere dikkat etmişşin dediğn şey ilk dikkat çeken şey zaten:queen: Filme ducati reklam vermiş.. Elinde 2 sn gözüken telefon için bile dünya paralar dönüyor.. 3 dakika yeni modelin reklamını yapıyor bir yandan adamlar.

Ducatinin marka imajı sesi karakteri herşeyi farklıysa orj,nal sesini niye gizliyorlar.. Ducatinin 4 silindirli seri üretim makinası yok! Ducati çift silindirli makinası ile övünen bir firma.. agırlık merkezi kendine özel sesi..

Hani o ses:mrgreen:

Hocam sen de doğru söylüyorsun. Yıllardan beri canımı sıkar o sahnedeki 4 silindir sesi. Ses mühendisinin denyoluğu diyorum sadece, başka da bir şey değil.

İşin aslına gelicek olursak, Ducati'nin sesi de Termignoni ile güzel. Şey gibi, Yamaha'ya Two Brothers'dan başkasını ben yakıştıramıyorum mesela, bu kişisel bir zevk. Ancak şu bir gerçek, dört silindir kültürü motosiklet kültürünün fiyat-performans açısından domine eden kültür durumunda. Gelir seviyesi ve alım gücü daha yüksek olan kullanıcıların garajlarında birden fazla motosiklet olduğunda, bu motosikletlerin Ducati, MV Agusta, Harley Davidson vb. markalara yöneliyor olmasının da bir sebebi aslında bu.

Ben şahsen sokakta çığlık atan motor sesi sevmediğime karar verdim bunca yıl sonunda. Pistte dört silindirli çığlığından şaşmam ama. Gazlamanın keyfi ayrı, haftasonu gezintisinin keyfi ayrı.

Ducati'nin sesini beğenmek için makinenin üstünde dinlemek gerekiyor o sesi, titreşimi ve altındaki torku hissederken derinden böğüren makineyi duymadığın sürece, gazı açtığında kelebeğin altında nefes alan ciğeri duymadıkça aşık olman zor. Japonun sesi plajda ipkinisiyle güneşlenen kadını beğenmek gibi bir şey, Ducati'nin sesini beğenmek için o kadına sahip olman gerekiyor. Aradaki farkı bu şekilde özetleyebilirim.

bana laf atan arkadaşa hitaben..... man4all nickli şahısssssss

ben 38 yaşındayım 15 yaşından beride motor kullanıyorum aklına gelmiyen motorlara bile bindim o yüzden kim nedir kim kim değildir bilmeden anlamadan konuşma

eşşek hoşaftan anlamaz doğru anlasa DUCATTİ öledir böledir yazmaz dimi o kadar mükemmel motorki türkiyede çok satıyor hondaya suzukiye yamahaya kafa tutuyor dimi...

parçası çok ucuz dimi servis gamı o kadar fazlaki nereye gitsek şaşırıyoruz dimi....?

bunlara bak sonra bana konuş neyi ima ettiğimi anlıyacak kapasitede birisindir diye umayorum ama motordan da anlamadığın gibi bunuda anlamıcana eminim

ducati pahalı olandır :) kendine has sesi ve karizması vardır.

sana laf atan arkadaşa 4 ay sonra mı cevap veriyorsun :)
versen ne olur vermesen ne :) olay gitmiş bitmiş atta tey tey tey

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
bana laf atan arkadaşa hitaben..... man4all nickli şahısssssss

ben 38 yaşındayım 15 yaşından beride motor kullanıyorum aklına gelmiyen motorlara bile bindim o yüzden kim nedir kim kim değildir bilmeden anlamadan konuşma

eşşek hoşaftan anlamaz doğru anlasa DUCATTİ öledir böledir yazmaz dimi o kadar mükemmel motorki türkiyede çok satıyor hondaya suzukiye yamahaya kafa tutuyor dimi...

parçası çok ucuz dimi servis gamı o kadar fazlaki nereye gitsek şaşırıyoruz dimi....?

bunlara bak sonra bana konuş neyi ima ettiğimi anlıyacak kapasitede birisindir diye umayorum ama motordan da anlamadığın gibi bunuda anlamıcana eminim

Bentley , Aston Martin , Bugatti v.s. v.s.

Bunlarda Türkiyede pek satmayan markalar , servisleri yok yedek parçaları çok pahalı .

Demekki neymiş bunlarda Honda , Yamaha v.s. markalardan daha kötü markalarmış.

E bu hesaba göre en iyi marka Tofaş o zaman :))))))

Motosikleti
Vespa GTS300 Supertech ABS
Desmo nun sesini duymayı bırak, ne olduğunu bilmeyen arkadaşlara Ducati yi anlatmak zor olsa gerek.
Moto Guzzi desem, Triumph desem neler olur kimbilir :cherry:

Ducati 999r güzeldir, 1199 panigale sahanedir ama Ducati artık AUDI dir.. Italyandır ama Almandır artık.. Audi kötümüdür? hayırdır!!! Dolayısıyla Ducati iyidir, ama Kawasakiden daha iyi degildir zannımca.. Diger japonlardan da iyi degildir.. Tüm japonlar iyidir o zaman MOTOR IYIDIR!!!!

çift silindirli motorlarla dört silindirli motorları karşılaştırmayı her zaman saçma bulmuşumdur..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar