Ducati nedir?

Arkadaşlar selam, kendi halimde yaptığım bir sitenin böyle bir tartışma yaratmış olması şaşırttı beni, bu yüzden üye olup konuyu açıklığa kavuşturmak istedim.

16 yaşımdan beri motosiklete biniyorum (29 yaşımdayım) Yamaha DT125 ile başlayıp Honda, Kawasaki, Suzuki, MV Agusta, Aprilia ve nihayet Ducati olacak şekilde çeşitli makinelere sahip oldum, ya da eş-dost vesilesiyle uzun süreli kullandım.

Ducatinelan.com benim firmaya olan aşkımı etrafıma duyurmak için yaptığım bir siteydi, hikayesi de şöyle.

Bir arkadaşımın gebe eşi, benim Facebook'taki "aman dukati şöyle, babam dukati böyle" mesajlarımdan havale geçirerek, en sonunda "Ducati ne lan" diye bir yorumla duvarıma dalmıştı, oradan geliyor yani sitenin ismi.

Ducati için Ferrari diyorum, MV Agusta=Lamborghini, Aprilia=Pagani, Moto Guzzi=Alfa Romeo, Vespa=Lancia'dır benim gözümde.

Ducati çok özel bir makina, şu ana kadar kullandığım her şeyden farklı... Bilmenizi istedim :)

Ducati Tutkudur!
Ducati Sesi Berbat Olandır:mrgreen:
Ducati,gördüğünde durup bir daha baktığındır!
Ducati Gücün karanlık tarafındaki eğlencedir!
Ducati, model de olsa Ducati’dir. Her zaman.!
Ducati, “Japon”cuların modifiye ile sahip olduğu pek çok bileşeni “standart” sunduğu için “pahalı” olan bir markadır!
Ducati motorsiklet dünyasının ferrari'si olan marka. her motorsiklet severin rüyası.

BANA GÖRE

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
e banane bundan?
ego rahatsızlıklarını foruma taşıtandır ))

---------- Post added at 15:43 ---------- Previous post was at 15:41 ----------

Ducati Tutkudur!
Ducati Sesi Güzel Olandır!
Ducati,gördüğünde durup bir daha baktığındır!
Ducati Gücün karanlık tarafındaki eğlencedir!
Ducati, model de olsa Ducati’dir. Her zaman.!
Ducati, “Japon”cuların modifiye ile sahip olduğu pek çok bileşeni “standart” sunduğu için “pahalı” olan bir markadır!
Ducati motorsiklet dünyasının ferrari'si olan marka. her motorsiklet severin rüyası.

SAYGILAR :)
..............

Hocam vallahi Ducati yi bu kadar övüyorsunuzda bildiğim kadarı ile şuan dünyada tüm Modeller üzerinden en çok satan ve en iyi sayılabilecek motor Kawasaki dir
1000cc SS da en iyi BMW 1000 RR Hemen ardından da Kawasaki ZX10R gelmekdedir aralarında sadece 0-200 kmh da saniyenin 10da3 kadar fark var
Naked de ise Zaten Kawasaki Z1000 Tek Geçiliyor Dünya Üzerinde, Zx6 da öyle
Tmm Ducati 10 Numara Motor ama bi markayı överken Diyer Markalarıda Gömmeyelim
Bu demek olmuyor ducati kötüdür ama Hani ondan üstün motorlar var
Saygılarr....

Hocam vallahi Ducati yi bu kadar övüyorsunuzda bildiğim kadarı ile şuan dünyada tüm Modeller üzerinden en çok satan ve en iyi sayılabilecek motor Kawasaki dir
Saygılarr....

Ünlü Türk müzik yapımcısı Ahmet Ertegün'ün çok güzel bir lafı var Eren,

"Just because you’ve sold millions of records doesn’t mean you’re good. McDonald’s sells a lot of hamburgers."
Tercümesi: "Milyonlarca kopya albüm satmanız sizin iyin olduğunuzu göstermez. McDonald's bir sürü hamburger satıyor"

Hürmetler.

Diğer markaları gömmüyorum, ancak şu anda "farklı sürüş modları" furyasını başlatmış olan makine de Ducati'dir. SBK'da bilmem kaç sezondur şampiyon olan makine de Ducati'dir. [1198]

Bu kadar pahalı olan bir makinenin satış rakamında zaten diğerlerinden üstün olması beklenemez. Ferrari ile Toyota'yı "satış rakamıyla" kıyaslamak olur bu.

halk beni anlamıyorsa bu, onların suçudur diyorsun yani

Hayır, rahmetli Ahmet abi sözü İngilizce sarf ettiği için orjinalini ve Türkçe'sini yazıyorum diyorum.

Su buharından da nem kapmayın ya hu?

Ahmet Ertegün'ü tanımak için Vikipedi'ye bakabilirsiniz: http://tr.wikipedia.org/wiki/Ahmet_Ertegün

"Rolling Stone, Eric Clapton, Led Zeppelin, Aretha Franklin ve Ray Charles gibi isimleri müzik dünyasına kazandıran Atlantic Records'un kurucusu"

mecnun bilseydi DUCATİ sevgisini
severmiydi hiç leyla zillisini
diye başlık daha iyi olurdu tahminimce

bide

erkeğe (honda) vtec kadınada etek yakışır.

patron "Real men ride twins" (Gerçek erkekler ikize biner) diye bi laf var onu napcaz?

Ya hocam kime ne anlatıyorsun sen, vazgeçsene. Tadı kaçmış zaten konunun. Markayı demiyorum, anlatmak istediğin hoşaftan bişey anlamıyorlar, çarpıtıyorlar ya, ona uyuz oluyorum !

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ek Bilgi;
Dakota dan 2 tane vardır...
North dakota ve
South dakota...:)
Benim özüm ve yönüm doğuya,batıyı oldum olası sevmem :)

Ducati iyidir ama japonlar kötü değildir hatta onlarda iyidir. Mühim olan iki motosikletide kullandığında sürüş karakterlerindeki farkları dogru yorumlayabilecek kadar deneyimli sürücü olupta burda o iyidir bu iyidir diyebilmek. Şimdi ben hangi ss i kullansam bana iyi gelir çünkü o kadar tecrübem yok. Ve 0-200 de biri diğrinden saniyenin üçte biri kadar hızlı diye o daha iyi olmaz. Motosiklette daha önemli olan aerodinami, güç ve tork dağılımı, ağırlık merkezinin yeri, çatal açısı, frenler, denge, amortisörler v.s gibi özelliklerin kombinasyonu sonucu hangi motosikletin bize daha uygun olduğudur. Bir motor digerinden kıl payı daha hızlı diye hemen daha iyi olmaz. Yoksa 14-15 yaşındayken peugeot 103 leri kapıştıran çocuklardan ne farkımız olur.
Ha birde çok satan iyidir diye birşeyde yok 80 bin tl lik motosiklti herkes alamaz. Bu mantığa göre renault clio pagani zondadan daha iyi olur o zaman.
Neyse özet olarak uzun yıllar ducati ve diger marka ss leri uzun yıllar kullanmayan kişilerin o iyi bu iyi demesi zor

Son düzenleme:
Ducati sesi güzel olansa?

Jim Carrey'nin Bay Evet(Yes Men) Filmini bilirsiniz.. Kahramanımız filmin bir bölümünde sevdiği kızın yanına gitmek için arkadaşının Ducati Hypermotard'ını ödünç alır.. Sesli olarak(resmi) Ducatinin adı telaffuz edlir bak dostum bu Ducati dir senin kullandığın makineler benzemez dikkatli ol der..

Kahramanımız garaja iner ve Hypermotard 1100'ü çalıştırması ile ortalığı Akropoviç egzozlu CBR1000RR sesi inletmeye başlar. Bay evet tekere gelip aragaz verdikçe 4 silindirli motorlara has müzik gibi sesi duymaya devam ederiz.. Ve bu filme ducati sponsor olmuş durumda!

http://www.youtube.com/watch?v=APCc4tJjDMM&noredirect=1

İzlediğim en eğlenceli güzel çekilmiş motosiklet sahnelerinden biri ama Ducati nin karakteri sesi için utanç verici olmuş bi hayli.. Üç kuruşluk japon motorundan arak motor sesi sonuçta dimi:)

Ducati sesi güzel olansa?

Jim Carrey'nin Bay Evet(Yes Men) Filmini bilirsiniz.. Kahramanımız filmin bir bölümünde sevdiği kızın yanına gitmek için arkadaşının Ducati Hypermotard'ını ödünç alır.. Sesli olarak(resmi) Ducatinin adı telaffuz edlir bak dostum bu Ducati dir senin kullandığın makineler benzemez dikkatli ol der..

Kahramanımız garaja iner ve Hypermotard 1100'ü çalıştırması ile ortalığı Akropoviç egzozlu CBR1000RR sesi inletmeye başlar. Bay evet tekere gelip aragaz verdikçe 4 silindirli motorlara has müzik gibi sesi duymaya devam ederiz.. Ve bu filme ducati sponsor olmuş durumda!

http://www.youtube.com/watch?v=APCc4tJjDMM&noredirect=1

İzlediğim en eğlenceli güzel çekilmiş motosiklet sahnelerinden biri ama Ducati nin karakteri sesi için utanç verici olmuş bi hayli.. Üç kuruşluk japon motorundan arak motor sesi sonuçta dimi:)

Hahahahaha yoruma çok güldüm sırf b.k atmak için nelere dikkat etmişsin
Akrapoviç eksozlu 1000rr oldugunu nereden bılıyorsun :)
Belki honda değilde suzukiydi yada yamahaydı belkide desmosedicinin sesidir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar