drift l senet sorunu

ben drift l almayı düşünüyorum ama ailem kredi kartı çıkartmak istemiyor ve senet ile almak istiyor bi kaç bayiye sordum sahibinden de nakit 70k ya satılan drift l senet ile 110-150k civarına denk geliyor 0 piyasası çok yükselirmi ve ne zaman yükselir senet ile uygun yapan bi yer bulabilirsem 1 ay içinde alıcam

Motosikleti
Ns200 15"
Çin malı motosikletlerde sıfır piyasası yükselmez, geçen sene aldığım 65.000 TL olan Spontini 110 bu sene 75.000 TL şu anki değeri ise 25-30.000 TL anca eder. :)

Motosikleti
Honda CBR500R
Sıfır piyasası yükselse bile bayiler satmak için indirim, vade farksız taksit vb. şeyler yapacaklar. Maksimum 5-10 bin ya yükselir ya yükselmez. Senetle almanı tavsiye etmem. Satmaya kalksan daha da ucuza vereceksin.

Ayrıca kaç yılda ne kadar ödeme yapacaksın?

Sıfır piyasası yükselse bile bayiler satmak için indirim, vade farksız taksit vb. şeyler yapacaklar. Maksimum 5-10 bin ya yükselir ya yükselmez. Senetle almanı tavsiye etmem. Satmaya kalksan daha da ucuza vereceksin.

Ayrıca kaç yılda ne kadar ödeme yapacaksın?
30k nakit vereceğiz 6.6k da staj param var oran aylık vermeyi düşünüyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

30k nakit vereceğiz 6.6k da staj param var oran aylık vermeyi düşünüyorum
6 yada 12 ay taksit yapıcam bulabilirsen satan kask ve ehliyetim var

senet, şark kurnazı esnafın cahil milleti sömürme aracıdır.
tavsiyeniz nedir para tamamlanana kadar nakit biriktirmek daha mantıklı gibi ama fazla uzun sürecek onun yerine ailemin tamamlamasını isteyip aileme staj paramı vermek uygun gibi

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Senetle motor alımıyla o motoru ederinin çok çok üzerinde bir fiyata satın alacağını bil. Eğer kredibiliten yoksa, ailenden borç alma imkanın yoksa, yüksek limitli kredi kartın yoksa ve motoru hemen almak istiyorsan başka çaren yok. Pahalı da olsa satın al. En kötü sürdüğün günleri kendine kar sayıp ettiğin zararı önemsemezsin.

Senetle motor alımıyla o motoru ederinin çok çok üzerinde bir fiyata satın alacağını bil. Eğer kredibiliten yoksa, ailenden borç alma imkanın yoksa, yüksek limitli kredi kartın yoksa ve motoru hemen almak istiyorsan başka çaren yok. Pahalı da olsa satın al. En kötü sürdüğün günleri kendine kar sayıp ettiğin zararı önemsemezsin.
tamamdır çok teşekkür ederim motoru kendi üstüme almak istiyorum ne kadar tutar sigorta gibi işlemler bi bilgimniz varmı daha önce hiç üzerimi araç vs almadım

Motosikleti
Hero Dash 125
Son zamanlarda ne kadar çok Drift L ile ilgili soru geliyor. Yeni üye olmuş, 1-2 mesajı olup kullandığı motosiklet olarak profilinde Drift L olan ne çok kullanıcı var. Ne tatlı, ne güzel tesadüfler bunlar.

Hele sordukları saf temiz sorular. Ah o soruları okurken gözlerim yaşarıyor cevap yazamıyorum göz yaşlarımı silmekten. Buraya yazana kadar Google Amcasına yazsa ne güzel hemen cevap alacak beklemeyecek hiç. Yapay zekaya falan sorsa mesela...

İnsanın aklına türlü türlü şeyler geliyor bu tarz arkadaşları görünce.

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
tamamdır çok teşekkür ederim motoru kendi üstüme almak istiyorum ne kadar tutar sigorta gibi işlemler bi bilgimniz varmı daha önce hiç üzerimi araç vs almadım
Yaşının genç, kullanacağın motorun adının çıkmasından kaynaklı bir de ilk trafik sigortansa bence en az 10-12.000 TL çıkar.

Son zamanlarda ne kadar çok Drift L ile ilgili soru geliyor. Yeni üye olmuş, 1-2 mesajı olup kullandığı motosiklet olarak profilinde Drift L olan ne çok kullanıcı var. Ne tatlı, ne güzel tesadüfler bunlar.

Hele sordukları saf temiz sorular. Ah o soruları okurken gözlerim yaşarıyor cevap yazamıyorum göz yaşlarımı silmekten. Buraya yazana kadar Google Amcasına yazsa ne güzel hemen cevap alacak beklemeyecek hiç. Yapay zekaya falan sorsa mesela...

İnsanın aklına türlü türlü şeyler geliyor bu tarz arkadaşları görünce.

:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:
oradalara yazmadığımı neden düşündün ki yapay zeka yeterli bi sonuç vermiyor tarayıcı da arattığımdada genellikle eski yılların gönderilerini buluyorum bilgili kişilerden tavsiye almak için de güncel bi konu açmak istedim ne var bunda?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaşının genç, kullanacağın motorun adının çıkmasından kaynaklı bir de ilk trafik sigortansa bence en az 10-12.000 TL çıkar.
tamamdır teşekkür ederim

banka kara listelerinde değilseniz kredi kartı çıkarttır kendi adına ya da ana/baba adına.

senet-sepet yapma da n'aparsan yap.

senet, şark kurnazı esnafın cahil milleti sömürme aracıdır.
Esnaf kart çektiğinde parasını garantilemiş oluyor.

Senette ise esnaf müşterinin kredi kartı alacak kadar durumu yok yada hacizli, mali durumu riskli olarak görüyor, risk faktörünü ekleyerek o yüksek farka tamah ediyor, kendince bir nevi kumar oynuyor.

Senedi ödemese bir dünya avukat, dosya masrafı yapacak parayı alıp alamayacağı da garanti değil, motosikleti geri alsa para etmez.

İşte bunları toplayıp fiyata ekliyor.

Motosikleti
Cg (şimdilik)
Ailen faizden dolayı kredi kartı istemiyorsa faizsiz kredi veren bankalar var google yazarsan çıkar 40 50 k ya kadar verenler var diye biliyorum onları araştır olmadı paranı biriktir aldığın gün ödeyeceğin paranın üçte biri fiyatına düşen alet canını sıkar

Ailen faizden dolayı kredi kartı istemiyorsa faizsiz kredi veren bankalar var google yazarsan çıkar 40 50 k ya kadar verenler var diye biliyorum onları araştır olmadı paranı biriktir aldığın gün ödeyeceğin paranın üçte biri fiyatına düşen alet canını sıkar
Faizsiz borç veren, pardon kredi veren banka mı? O nasıl oluyor?

Sülün Osman'ın kurumsallaşmış hali mi?

Motosikleti
Honda CBR500R
Faizsiz borç veren, pardon kredi veren banka mı? O nasıl oluyor?

Sülün Osman'ın kurumsallaşmış hali mi?
A bankasında hesabın yoksa hesap açarak müşterisi oluyorsun. Banka sana hoş geldin olarak faizsiz kredi sunuyor. Bu kredi 100-200 bin TL değil elbette daha küçük paralar örnek 20 bin, 40 bin vb. bankasına göre değişiyor ve vade farkı genelde 3-6 ay oluyor.

faiz ile alakalı değil ailem direk kredi kartı çıkartmak istemiyor sordum onlar ödemesini ve benim onlara aylık olarak ödememi de kabul etmediler drift piyasasının geçen yılki gibi düşme olasılığı varmı

Motosikleti
Ns200 15"
faiz ile alakalı değil ailem direk kredi kartı çıkartmak istemiyor sordum onlar ödemesini ve benim onlara aylık olarak ödememi de kabul etmediler drift piyasasının geçen yılki gibi düşme olasılığı varmı
Bu ülkede neyin düştüğünü gördük ki? Mt07'ler ilk çıktığında yanılmıyorsam 17.900TL falandı şu an ise 650.000 TL civarı. Çin modelleri çok artmaz ama düşmezde.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar