2023 model enjeksiyonlu Mondial Drift L'ye sahibim performans olarak tatmin etmediği için 150'lik karbüratör takmayı düşünüyorum. Motor ustam volantı taşlayalım diyor fakat öyle yaparsak pek performanslı olacağını sanmıyorum 0 Volant almayı düşünüyorum MH Driftin volantı benim motora uyar mı? ek olarak benim motorun orijinal statörü 18 sargı mh drift volantı 8 sargı için. Acaba hangi volantı takabilirim
Bende de 2023 drift var bu konuları bayağı bir araştırmıştım
karbüratöre çevirmek istiyorsan eğer orijinal beyin ile yapıcaksan, benzin pompası iptal edilecek pompadan benzin musluğu çekilecek musluktan karbüratöre benzin borusu çekilecek sonra gaz teli ve karbüratör montajı yapılacak ateşlemeyi orjınal beyin yapıcak.
volan işine girilirse volanda ki okuyucular zımparalanıp tek bir tane okuyucu kalıcak ayrıca statör veya akü beslemeli beyin takılacak, senin anladığın yeni ateşleme tesisatı değişecek ayrıca mh drift serisinin volanı ve statörünü kullanamazsın 2023 driftin volanının içindeki mıgnatıs sayısı ile mh serisinin volanının içindeki mıgnatıs sayısı aynı değil elektriksel problem olur.
Benim sana tavsiyem enjeksiyonlu olarak motoru 160cc yapman, YouTube ta bir kanal vardı o yükseltme kiti falan satıyor YouTube a drift l 200cc yaz çıkar.
Not: ben motoru orjinal kullanıyorum sadece meraktan bu konuları araştırıyorum.
Umarım yardımcı olmuşumdur.