- Konu Yazar
Arkadaşlar dün bir egzozcuyla konuştum...İki dragstar gittik adamın yanına...Benim ki orjinal egzoz,arkadaştaki smokehead egzozdu...Adama derdimi anlattım,ahenkli gürültü dedim...Adam arkadaşınkinin sesini de beğenmedi,halbuki fena değil ama tok bir ses değil...bana şöyle bir formül önerdi...Bir tane delikli boru düşünün bunun üstündede içi elyaf kaplı 2. bir boru olacak...tüp mantığı yani...manifolttan çıkan egzoz kıvrımının devamı olacak yani bu delikli boru...gaz delikli boruya gelince deliklerden çıkarak ses yaratıcak,içi elyaf kaplı 2. tüp bu sesi daha tok bir hale getirecek...Bu konu hakkında ne dersiniz...Usta arkadaşın smokehead için de güzel, yüksek ama ahenkli değil dedi...gerçekten de öyle...Bu formül bana mantıklı gözüktü,fikirlerinizi bekliyorum....
Not:konuyla ilgili bir şema çizdim ama nasıl ekleyeceğimi çözemedim!???
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:09 ----------
Buldum!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:16 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:19 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:21 ----------
http://img191.imageshack.us/img191/2150/egzoz.jpg
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:23 ----------
[/URL][/IMG]
Not:konuyla ilgili bir şema çizdim ama nasıl ekleyeceğimi çözemedim!???
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:16 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:09 ----------
Buldum!
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:19 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:16 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:19 ----------
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:23 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:21 ----------
http://img191.imageshack.us/img191/2150/egzoz.jpg
---------- Mesaj ekleme zamanı: 17:25 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:23 ----------