Dragstar 650 almak üzereyim yardım istiyorum...

Arkadaşlar 1999 model Dragstar 650 12000km de fyatı 8500-9000 arası pazarlık yapmadım daha. Aksesuar Givi hardcase yan çantalar, sisi bar, koruma demiri, ön cam...
Bu motoru aldığımda son sahibi olur muyum? Motoru bu fiyata almak mantıklı mı? Siz bu motor hakkında ne dersiniz. Yaz bakımı yapılmamış ne kadar harcamam lazım acaba?

eğer km'si orjinal ise fiyat çok değil. 9000'e çok çıkmadan 8500 ytl'de bitirmen mantıklı olur fiyat için. aksesuarlı olması güzel.
ortalama 250 ytl noter'de üzerine alma masrafın, 150 ytl gibi de ruhsat masrafın olur.
eğer motorda herhangi sorun yoksa, yaz bakımı dediğin standart bakım olacaktır. ama gene ge her noktasına baktırmanı tavsiye ederim.
ortalama 300 ytl gibi de bir bakım bakım parasından sonra gezmeye hazırsın.

dragstar, her zaman satılabilecek bir motordur. son sahibi olmassın.
keyifli bir motordur. kendine baktırmasını bilir. iyi bakarsan o da sana iyi bakar, üzmez.

ama en önemli husus, motoru almaya giderken mutlaka bu motordan anlayan bir usta ile gitmen. eğer ustan o.k verirse yaz bakımı için 300 ytl bile harcaman gerekmeyebilir.

şimdiden hayırlı osun.
güle güle kullan..

2004 model Dragstar spor versiyonunu bi kaç ay once sattım.Sana çekilen fiat fazla 8 e felan almaya çalış bence.Kullanım olarak çok güzeL ve dengeLi bir aLettir ama çok üstün performans bekleme.DikkatLi kullanıp servis zamanlarını aksatmadıgın sürece pek bir sorun yaşiyacagını sanmıorum.Ayrıca son sahibi de olmazsın emin ol :cat:

Perseus hayırlı olsun. Bende bugün aldım dragımı. Henüz gelmedi ama çok heyecanlıyım. Darısı olmayanların başına.

Birkaç şey söylemek isterim. Bence km çok değil ama model biraz eski gibi geldi bana. Satarken zorluk çekebilirsin.Tabii ki senin bütçene de bağlı. Bence istanbuldaysan oralardan daha ucuz güzel makineler çıkıyor biraz daha araştır. Dediğim gibi sadece benim naçizane fikrim. Alırsan da şimdiden hayırlı olsun...

Arkadaşlar motor için ustam yok malesef. Nereye göstersem ne tavsiye ederisiniz? en fazla 9000 ytl verebiliyorum maliyeti bunu aşmaması lazım. 1999 modelle bugunkü model arasında fark var mı? Bana servis ya da usta telefonu verebilirmisiniz? Yetkili servis gibi pahalı olmasın ama...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar