Bayanları anlamak hakikatten zordur...
Adamın biri kumsalda bulduğu sihirli lambayı kurcalarken Cin, alışılagelmiş olduğu gibi lambanın dışına çıkmış tabiiki...
Ama demişki bu hikaye çok uzadı ve artık sıkıntı vermeye başladı... Sadece birtek hakkın var dostum. İyi düşün ve öyle karar ver demiş...
Adam da demiş ki... Ben Bostancı' da oturuyorum, işyerim de Şişli'de ... Hergün işe gidip gelirken köprüde çok zaman harcıyorum ve trafikten nefret ediyorum artık... Evimin önünden işyerimin önüne köprü istiyorum...
Cin hiç düşünmeden OHAA demiş... İstek dediysek makul bişiii demek istedik herhalde... Olmayacak bişiiii isteme yaw. Sen hiç biliyor musun ne kadar plan proje lazım... Kaç evin yıkılması gerekli... Ne kadar beton, demir, lojistik gerekiyor haberin var mı demiş... Hadi makul bişii istede gideyim demiş...
Adam Cin'e hak vermiş ve bu defa hiç düşünmeden tamam buldum demiş...
Dünyada bayanlardan dolayı şansım hiç olmadı... Onları bir türlü anlayamadım, ağladıkları zaman nedenini hiç bulamadım, bakışlarını hiç çözemedim, söylemek istediklerini söylemeyip değişik yollardan ifade etmelerine anlam veremedim, en romantik anda bile kavgaların birden patlak vermesine bir mana bulamadım...
Kısaca ne yaptıysam onları memnun edemedim...
Şimdi tüm bunları çözmek ve bayanların ne yaparsam yapayım benden memnun kalmalarını istiyorum...
Evet evet isteğim bu demiş...
Cin hiç düşünmeden cevaplamış...
Köprü nereden nereye olacak demiştin...