bu yorumlar yanlış
23 yıldır otomobil, 2 aydır motosiklet kullanan biri olarak;
Otomobil kullanıcısı gibi genel bir tanım anlamsız bence. Öyle ortak noktaları bulunabilecek bir gurup değil. Ülkenin her kesimini bu gurup içinde bulabilirsiniz. Ben son 10 yıldır hiç kaza yapmadım çünkü insanların eşref ve eşek saatleri olduğunu, toplumlarda ortalama %15-20 civarında tedavi gerektirecek düzeyde psikojenik sorunları olan bir kesimin bulunduğunu, bu ülkede ciddi bir eğitim ve farkındalık sorunu olduğunu, sürücülerin bir kısmının genç olduğunu ve bu dönemde vücudun fazla testosteron salgıladığını, bir kısmının kadın olduğunu ve ve vücutlarının yeterli derecede testosteron salgılamadığını (

)... biliyorum.
Tüm bunlar bir tarafa yazdıktan sonra ;
Otomobil kullanıcıları bu aletlerin kontrolünün, durmasının zor olduğunun farkında değiller. Bunun ana sebebi akrobasi pilotu gibi motosiklet kullanan sucular, pizzacılar ve -kendilerine uygulanan çabuk olma baskısından yakındıklarını okuduğum- kuryeler.
Ben motosiklet kullandığım bu 2 ay boyunca otomobilden farklı bir trafik düzeni görmedim. Ama motosiklette tehlikeye daha açıksınız ve bu tehlikeyi iliklerinize kadar hissediyorsunuz.
Son söz : Bazı yorumlarda iddia edildiği gibi kıskandıklarını felan sanmıyorum. Ortalama otomobil fiyatı ortalama motosiklet fiyatının 5-10 katı civarıdır sanıyorum.