merhaba arkadaşlar uzun süredir buraya yazmıyorum (gezmekten). dun itibariyle 2800 km oldu benim V5 ve bu motoru aldığım için tekrar memnun oldum. neden mi? çünkü dün 3 arkadaş 2 motor olarak kerpe ye gezi yaptık ve ben bi arkadaşımı artıçı olarak aldım. gidiş dönüş toplam 320 km yol yaptık. hava müthiş soğuktu...vs ben bu gezi öncesi bu kadar uzun yolu 2 kişi işle birliekte yapmamıştım ve motorumun bu yöndeki performansını merak ediyordum. valla ne yalan söyliyeyim beklentilerimin üstünde performans sergliledi... yol boyunca en az 80 km hızla gittik (şehir içi hariç) 120 yi iki kişi uzun süre yapıyor (acıdığım zamanlarda hızı azalttım) ama benzin sarfiyatı artıyor. 320 km boyunca toplam 35ytl lik benzin harcadım... bence bunu 80-90km sabit hızda azaltmak mümkün diye düşünüyorum. bence aranızdan uzun yola çıkmam bu motor beni yolda bırakır gibi düşüncelere sahip olan varsa yanılıyor çünkü bu makinalar taşşş gibi :mrgreen: ben tekrar söylüyorum motorumdan çok memnunum sorunsuz maşallah... :cherry:
not: bi ara dorado kullanıcıları olarak biraraya gelelim ne dersiniz?
Benim V3 şu an 7.000 km ye geldi Ağustos ayında bir fan arızası yaptı başka sorunum hiç olmadı...
Biraraya gelme fikrine sahsen ben katılırım...