Diğer DORADO V3 Corvus/V5 Poseidon Bilgi Paylaşımı..!

dostum akü 1 haftada boşalması enterasan eger boşalıyorsa bence ya sigortalara baktır yada corvus poseidon modelleri alarmlı olduğu için alarm açık kaldığında böyle bir sorun olabilir ama bunlarda 1 haftada aküyü bitirmez. bence konjektörüne baktır derim. akünün bulunduğu yer için haklısın gerçekten tasarım olarak biraz sakıncası var ama adamlar selenin altında daha fazla bagaj hacmi kazanmak için buraya koymuş olabilirler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
merhabalar... akü sorununu hallettik derken bu ara egzoz tarafından ince ince sesler gelmeye başaldı bi ker kendim sıktım civatalarını ama tekrar ses yapmaya başaldı ... bu arada arkadaşlar ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum. motorumu 2 nci el aldım bana tavsiye edebileceğiniz sorun çıkarmayacak , müşteri ile ilgenen bir Dorado corvus servisi arıyorum eğer bilen varsa bana yazarsa sevinirim 2 nci bakım zamanım geliyo... ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim... herkese selamlar (gürhan)

avrupa yakasında iş kulelerinin orda bi servis var ama ben hiç oraya götürmedim akcan motor ile bir konu istersen Bilal usta var güzel iş çıkarıyor
0 212 325 85 71 numaradan ulaşabilirsin. çeliktepede işyeri var

merhabalar... akü sorununu hallettik derken bu ara egzoz tarafından ince ince sesler gelmeye başaldı bi ker kendim sıktım civatalarını ama tekrar ses yapmaya başaldı ... bu arada arkadaşlar ben istanbul anadolu yakasında oturuyorum. motorumu 2 nci el aldım bana tavsiye edebileceğiniz sorun çıkarmayacak , müşteri ile ilgenen bir Dorado corvus servisi arıyorum eğer bilen varsa bana yazarsa sevinirim 2 nci bakım zamanım geliyo... ilgilenenlere şimdiden teşekkür ederim... herkese selamlar (gürhan)

Sel Oto da Murat var... Emre arkadaşım tavsiyte etti de. :wiinkk:

417 70 65

Yetkili servistir. Pazar günleride açıktır.

Bostancı bağdat caddesi başlangıcında ki tren istasyonu ışıklarından hemen soldaki sokak. tabelasını görürsün zaten... olmadı telefonla ara... :cat: kolay gelsin :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
teşekkür ederim ilginize bi ara motoru servise götürecem bakalım egzostan gelen ses ne ve nasıl bulacaklar .... herkese selamlar :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
arkadaşlar tekrar sesi dinledim de egzos içinde sanki taş veya civata düimüş gübü rolantide çalışırken bi ses yok hafif gaz verince sanki egzosun içine bişey atmışlar gibi ses yapıyo tangur tungur koyulacivertin dediği gibi bu bostacı ışıklardaki servise götürmem gerekecek bakalım bana kaça patlayacak ?? :p

iyi hizmet veren müşteri ile ilgilenen dorado corvus servisi arıyorum. istanbul anadolu yakası .... bilenler tavsiye etsin... herkese selamlar .... :)

Son düzenleme:
Arkadaşlar Selam,
Ben 150 ZAT kullanıcısıyım. Son 1 2 aydır Dorado ile baya bir ilgileniyorum.
yalnız v3 mü V5 mi hangisine geçiş yapmalıyım karar veremedim.
Daha doğrusu Dorado'ya geçiş yapmalıyım onu düşünmekteyim. Beni cezbeden
tek yanı otomatik vites oluşu esasında. Vitesli motor kullanmak istemiyorum otomatik rahatlığı varken. yada bu tarzda bildiğiniz başka otomatik vites motor var mı ne tavsiye edersiniz bana ??

Forumdan Uzaklaştırıldı
alooo ne biçim doradocusunuz yaw kimse forma girip bişiler paylaşmıyor... nerdesiniz millet o zaman dorado isminde neden form ve paylaşım açıldı acaba sorarım sizlere ??? :(

alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
alooo ne biçim doradocusunuz yaw kimse forma girip bişiler paylaşmıyor... nerdesiniz millet o zaman dorado isminde neden form ve paylaşım açıldı acaba sorarım sizlere ??? :(

alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

:pr: :pr: aah ah ben sana ne demiştim zamanında hatırla..:cherry: :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Alican abi haklsısın ölmüş millet herkes kabuğuna çekilmiş yaw .. kimse yazışmıyo herkes kendi halinde galiba bide zaten 1 avuç dorado kullanıcısıyız onlarda eriyip gitmiş en yakın zamanda sym gts 250 alırım inşallah :)

ALOOOO SES VERİN EY AHALİİİ NERDEİNİZ YAW ....

Son düzenleme:
alican abi ne demiştin merak ettim.birde meraktayım arkadaşlar bu sene dorado fuarlarda görünmüyor .noluyor bilgisi olan varmı.

firma ile ilgili bir kaç dedikodu duydum ama kesinlik olmadan bir şey demek olmaz.
yinede motorları mondialden daha kaliteli bence. en az bakımla 9000 km yaptım motor hala sağlam bir kaç kez düşme yaşadım düşük hızlarda aynalar haricinde sorun yaşamadım.

tamam motorların sağlamlağına lafım yokta doradonun pek sesi soluğu çıkmıyor ondan korkuyorum bide servis problemim var.1 aydır iki ayrı servisten parça istedim hala gelecek.

eğer parça çok pahalı bir şey değilse başka markaların yedek parçalarını araştır derim.
ekleme
bu arada john cofee arkadaşın sorunu orta sehpa vidasının düşmesi sonucu olduğunu öğrendim. orta sehpayı tutuan iki cıvatadan birisi düştüğü için sallanıp egzoza vuruyormuş. servis sorunu düzeltmiş. şimdilik bir sorunu yokmuş

Son düzenleme:
benim makine 6000 yaklaştı allaha şükür pek problemim yok sadece makine 1000 km de motor acıldı oda contadan yağ kaçırdı.o gündensonra makineye biraz sogudum ve çok fazla makineyi dinler oldum .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar