dorada corvus hakkında yardım

merhaba arkadaşlar.uzun süreli araştırmalarım sonucunda hyosung gv250 veya hyosung rt125 arasında kararsız kaldım.tam karar verme aşamasına gelmiştim ki dorado'nun corvus modelini gördüm.motorun arkası cruiser,ön yanları race,gidon scooter,önden bakıncada enduro.bunun yanısıra mp3 radyo falan var motorda.ama vites ve fren pedallarını göremedim.bu motor hakkında bilgisi olan var mı?otomatik vites mi, nasıl kaçar nasıl yakar?hele bi diyiverin gali:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sevgili arkadaş 1 sene önceye kadar bende dorado corvus kullanıyordum .. Motorumdan çok menundum ama sattım baktım servis ağı zayıflamaya başladı yeni modeller 2008-2009 lar gelmiyo bende dedim hemen satayım ve sattım ama kıllanırken hiç problem yaşamadım yolda da kalmadım açıkçası için rahatlasın bence bu markayı ankaradan getiren şirketle konuş derim neden yeni model yok parça sııkıntısı var mı ??? otomatik vites kayışlı bir scooter avantajı tekerlerkler iri 18 bg su soğutmalı sık sık radyatör müşürü arıza yapıyo bide akü değişmen lazım derim sana ... Dorado alana kadar Kymco Xciting 500 scooter al ömürlük binersin 100.000 km garantisi bile var ...

şimdi bu araç scooter sınıfı mı KymcoXciting kardeş.bende zaten mondial 125zn var.sıkıldım scooterdan.bana uzun yola da gelecek, şehir içine de yakışacak bir motor lazım.ne diyorsunuz?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aynen Scooter sınıfı bu sana gelmez ....Suzuki DL650 veya 2000 model bi tane gs 650 BMW alırsan süper olur derim yada yamaha fazer 600 :)

keşke o kadar param olsada bmw gs650 alsam.peki arkadaşlar 4500ytl'ye ne alınır?kaskım,ehliyetim,montum ve eldivenim var.şimdiden bunları yazmaya başlamayın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar