Kendi disbiritoründen alacağım ya nasıl bir yağ diye merak ettimOrijinal ise gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.
20W/50 yerine 15W/50 kullanılabilir hatta daha iyi olur. Liqui Moly güzel bir yağ, bildiğim kadarıyla kutusunun (kendinden teleskopik borulu) karmaşık yapısı nedeniyle sahtesi de (üretmesi / taklit etmesi zor olduğu için) yok piyasada.Kitapçığında 20W/50 API SL veya üzeri diyor. Servisler Putoline kullanıyor. Hindistan menşeli videolarda Motul kullanan gördüm.
Yine kitapçıkta. Motor yağı olarak PUTOLİNE ve SPEEDOL motor yağları tavsiye edilmektedir.
Valla ben kitapçığın yalancısıyım.
Kitapçığında 20W/50 API SL veya üzeri diyor. Servisler Putoline kullanıyor. Hindistan menşeli videolarda Motul kullanan gördüm.
Yine kitapçıkta. Motor yağı olarak PUTOLİNE ve SPEEDOL motor yağları tavsiye edilmektedir.
Valla ben kitapçığın yalancısıyım.
Bajaj'ın Türkçe kullanım kılavuzuna çok güvenmeyin.bilmedıgımden soruyorum ülkeye göre revize ediliyor mu bu kitapcık?
hindistan şartlarına göre yazılmış olabilir mi.
kitapcıkta 20w50 diyorsa bence uygun olmaz çünkü
Ülkeye göre değilde Turkiye ye özgü diyeyimbilmedıgımden soruyorum ülkeye göre revize ediliyor mu bu kitapcık?
hindistan şartlarına göre yazılmış olabilir mi.
kitapcıkta 20w50 diyorsa bence uygun olmaz çünkü