Konu sahibine veya bu şekilde mağdur olanlara dolandırıcı demedim, ima da etmedim. Dolandırıcılık nedir, nasıl yapılır, kimler hedeftedir 22 sene çalıştığım emniyet teşkilatından dolayı bildiğim şeyler.
Cep telefonu piyasası ile ilgili karlılık oranları ile ilgili Antalya Ticaret Odasının kararı.
Satıcı hem bu işten %5 kar edecek, hem de karından 250 tl indirim yapacak. Kaç para kazanılıyor ki bir telefondan? Satıcıda bir yamukluk olduğu başından belli değil mi?
Kaynak:www.atso.org.tr
Yahu aynı telefona 2350 diyen mağaza da var 3500 diyende var, samsung s7 edge, ben 2250 den kazıklandım, yazın google'a görürsünüz, cimri.com fiyatları bunlar, 3500 teknosa fiyatı ...
Belki adam iflas ediyor, acil nakite geçmesi lazım, sahibinden de fark ettim millet muhtemelen uzun taksitlerle evkurdan telefon alıyor ve değerinden satıyor, kredi çekmekten muhtemelen daha ucuza geliyor, ya da kredi notu düşük olanlar öyle yapıyorlar diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun.
Adam nitelikli dolandırıcılıktan en fazla 1-2 sene ceza alır. Siz haciz işlemi vs. başlatsanız dahi hiç birşey koparamazsınız.
İçinizi karartmak istemem ama, para gitti kısaca.
Evet. Biraz uğraştıracak. Ama suçun büyük kısmı sahibinden.com'da Uyarılara rağmen kişinin hesabını kapatmamış. Diğer arkadaşlarda bana sahibinden.com a yaptıkları şikayet mesajını gönderebilirse eğer dilekçeye ekleyeceğim.
İlk önce ondan zararı karşılamasını isteyeceğim. Sonra diğer dolandırıcı.
Ben şikayet ettim. Hesabını kapattırdım. Adam devamlı yeni hesap açıyor, sahibinden buna bi şey yapamaz maalesef.
sedat hakan erce kansızı telı 0506 066 43 40
O telefonu kapalı hocam. Gerçek numarası 0544 633 13 73
Şu an mesajlasiyorum kendisiyleen son ver kurtul paraları dedim...