Merhabalar, aynı kişinin bilgilerini bende alabilir miyim ? Savcılığa başvurdum. Birde İcra için başvuruda bulunacağım. Teşekkürler
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:11 ----------
Birde yarın savcılığa tekrar gideceğim bu kişiye dava açanlar savcılık yerini ve dosya numarasını belirtebilir mi ? o dosyalarıda söyleyeceğim belki sağlam bi ceza verirler
https://www.emlakwebtv.com/images/o...ul-dolandiricisi-sulun-osman-4-1458632390.jpg
Sülün Osman'ın bir gazeteciye verdiği röportajdan:
"Benim dolandırdığım insanlar dolandırıcıydı aslında. Yani bana yaklaşma sebepleri beni dolandırmaktı.
On tane bilezikle geliyorum adamın önüne akşam vakti. Kuyumcunun kapısındayız. Ve dükkân kapalı. Karımın hastalığını anlatıyorum, acilen bilezikleri bozdurmam gerektiğini, o an nöbetçi eczaneye gidip hastaneden istedikleri ilaçları almamın şart olduğunu söylüyorum falan.
Hakiki olsalar bileziklerin fiyatı bin lira. Diyorum ki 300 liraya ihtiyacım var. Paranın gerisi umurumda değil, yeter ki karım ameliyat masasında kalmasın...
Adam sabah kuyumcuya gidip bilezikleri bin liraya bozdurabileceğini ve birkaç saat içinde havadan 700 lira kazanacağını düşünüyor. O arada benim ayakçım da ortaya çıkıyor ve o almak istiyor bilezikleri. Telaşlanıyor adam kazanç imkânı kaybolacak diye. 300 lirayı verip alıyor bilezikleri, ben de kayboluyorum ortalıktan. Adam ertesi sabah kuyumcuya gidip de bileziklerin sahte olduğunu öğrenince, dolandırıldım, diye karakola gidiyor. Ben aranıyorum.
Demiyorlar ki ona, be adam 1000 liralık bileziği 300 liraya almayı düşünürken aklında ne vardı, diye. Gayet açık ki, beni dolandırmayı planlamıştı. Ben hayatım boyunca beni dolandırmaya kalkışmamış tek bir kişiyi dolandırmadım."
Dekontun duruyorsa adama icra takibi yaparsın onunla.
Konu sahibine veya bu şekilde mağdur olanlara dolandırıcı demedim, ima da etmedim. Dolandırıcılık nedir, nasıl yapılır, kimler hedeftedir 22 sene çalıştığım emniyet teşkilatından dolayı bildiğim şeyler.şu yazdığın yazı buraya uydu mu şimdi? adamın canı yanmış, sen kalkmış adama "dolandırıcı" imasinda bulunuyorsun. bu kadar patavatsızlık olmaz ya!
enteresan yorumlar geliyorumarım sizlerde bir gün dolandırılırsınız
adamların mesleği bu unutmayın, bana garantili faturalı, sıfır cihaz 250 tl ucuza verilecekti, çok da anormal bir fark değildi, dip rakam gibiydi ...
23.GRUP MESLEK KOMİTESİ (Elektronik ürünler ve telekomünikasyon)
CEP TELEFONU TİCARETİ İLE UĞRAŞAN FİRMALARIN BRÜT KARLILIK ORANI (KARAR TARİHİ:
52
13.04.2016)
Antalya Küçük ve Orta Ölçekli Mükellefler Grup Başkanlığı’ndan gelen 01.04.2016 tarih AGB-A-5395/21-12 sayılı
yazı ile 29.03.2016 tarih ve AGB-A-5086/22-14 sayılı yazılar, komite üyeleri tarafından değerlendirilmiş olup;
sektörde cep telefonu ticareti ile uğraşan firmaların iki farklı uygulamayla satış yaptıkları ifade edilmiştir. Buna
göre;
a) Operatör firma ile kontratlı cep telefonu satışı yapan işletmelerin (telefon bedelinin müşterinin aylık ödediği
operatör faturasına yansıması) brüt karlılık oranının operatör firma ile yapılan prim anlaşmasına göre
değişebileceği,
b) Firmadan müşteriye taksitli veya nakit cep telefonu satışı yapılması halinde ise brüt karlılık oranının %3 ile %5
arasında olabileceği yönünde görüş belirtilmiştir.