Dolandırıldım mı Acaba? Sahibinden.com telefon alımı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun

gayretlerin, bilgilendirmeler için teşekkürler

2 sene de gelen adaletin..

2 sene önceki yatırılan para bugün zaten pul oldu

F54

2 SENE ÇOK GÜZEL Bİ ZAMAN
bizim arkadaşın işe geri dönüş 40 ay oldu dava yı kazandı temyize giden dosya bölge idare mahkemesinden de geldi
şimdi 45 gün daha bekleyecek parayı almak için az daha zorlasak 4 yıl dolacak

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
https://forum.donanimhaber.com/sedat-hakan-erce-bandirmamobile-sahibinden-com--125447494#147009825

"hakanisler @ 22 Ekim 2020 10:22:12

Veysi özgünle bağlantısı olduğu ortaya çıktı. 2018 de açtığım dava 2020 eylülde benim o günkü zararım ptt yatırılan para ile karşılandı. Yalnız sedat temyize gitmiş benim ilgim yok diye."

DARISI BAŞIMIZA ...

kanunen faiz ile yatırılması gerekmiyor mu?

bu kanunları kim koyuyor, küfür ve hakaret edebilir miyim, ifade özgürlüğü hakkımı kullanmak istiyorum, para kalsın, ben para istemiyorum, ben sadece o adamı vurmak istiyorum...

isterdim yani, yaptığı suçun bir bedeli olmalı, türkiye yıkıldı da bizim mi haberimiz yok? kolluk kuvvetleri hakimler görevlerini yapamaz hale mi geldiler?

en son bizi dolandıracaklardı, para istiyorlardı, devreye ben girdim, ben para ödeyeceğim dedim ve nerede buluşalım diye kaç kez sordum ama konu kapandı sonra, bir avuç metal parçasıyla ödeme yapacaktım...

ne yapalım abi, bizi koruyan bir devlet babamız yok ki? yetim kaldık, öksüz kaldık.

Son düzenleme:
Motosikleti
750x
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sen nasıl düştün böyle bi tongaya selim baba :)
Şaka bir yana da, geçmiş olsun üzüldüm.. Umarım en kısa sürede çözülür.

Motosikleti
Suzuki Burgman 650
Malum sarı siteden alışveriş yaparsam yüz yüze görüşme yapmadan para göndermiyorum. Sonuçta alınacak ürün nasıldır bilinmez get bile kurtarmaz durumu. Hele 2. el ise zaten yüz yüze görüşmek şart garantisi yok çünkü.

Sen nasıl düştün böyle bi tongaya selim baba :)
Şaka bir yana da, geçmiş olsun üzüldüm.. Umarım en kısa sürede çözülür.

Çok kişiyi çarptılar, site de suçlu aslında, bir banner yapmışlardı, bilmem kaç senedir üye mi ne yazıyordu, kontrolsüz site, dolandırıcılara çanak tutuyor, hakem heyetine o siteyi de şikayet etmiştim, bir şey çıkmamıştı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar