Doğum günün kutlu olsun Prometheus06 :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Mutlu yıllar Onur :queen:

Doğum günün kutlu olsun...........
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Ayıptır söylemesi kazıklanmışsınız biraz, gelin hele şöyle tanıdıksınız, fiyatta anlaşırız...:cherry:

olcan sakın daha aşşağı yapma piyasayı bozma burda fiyatlar böyle :p

dEmin yaptığın büyük garagtersizlik...ama gencsin toysun bide Levent Nişantaşı Ulus falan hatırına bu seferlik küfretmiyorum sana...:p

abi bende bu yazdıklarına karşılık gelip evinde 1 hafta misafir olur, işyerine gelir akşama kadar ona buna karışır sana eziyet ederdim ama işte lanet olsun içimdeki bu insan sevgisine :mrgreen:

olcan sakın daha aşşağı yapma piyasayı bozma burda fiyatlar böyle :p

abi bende bu yazdıklarına karşılık gelip evinde 1 hafta misafir olur, işyerine gelir akşama kadar ona buna karışır sana eziyet ederdim ama işte lanet olsun içimdeki bu insan sevgisine :mrgreen:

kanka Kurtlar Vadisi başladı bu arada...:p

aslında derin MT Yönetimi ipini geçici bir süreliğine çekebilir...:bounce:duyum geldi bana...hükelalığın bedeli ağır olur didiler..:bounce::queen:

emin_arikoglu kullanıcısının üyeliği 1 ay süre ile askıya alınmıştır...

Askıya alma sebebi : Forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek.

:bounce:

kanka Kurtlar Vadisi başladı bu arada...:p

aslında derin MT Yönetimi ipini geçici bir süreliğine çekebilir...:bounce:duyum geldi bana...hükelalığın bedeli ağır olur didiler..:bounce::queen:

kanunun kestiği parmak acımaz boynumuz kıldan ince :p

emin_arikoglu kullanıcısının üyeliği 1 ay süre ile askıya alınmıştır...

Askıya alma sebebi : Forum yöneticilerini ve kullanicilarini küçümser davranislar sergilemek.

:bounce:
muahhahahahah :mrgreen: bi daha kimsenin doğumgününü moğum gününü kutlamiyicam bu ne böyle kardeşim :mrgreen:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar