Doğum Günün Kutlu Olsun APV41

Vaayyy, cengüzz abim doğum günün kutlu olsun.. 41 kere maaşallah :)

Doğum günü hediyesi olarak sana imzalı bi resmimi göndericem :queen:

Daha nice nice yıllar dilerim, iyiki doğdun :rendeer:

Vaayyy, cengüzz abim doğum günün kutlu olsun.. 41 kere maaşallah :)

Doğum günü hediyesi olarak sana imzalı bi resmimi göndericem :queen:

Daha nice nice yıllar dilerim, iyiki doğdun :rendeer:

yapma pınar kalbim dayanmaz :rendeer:ben gelir seni fuarda canlı görürüm :cat:sanıyorum ve umuyorum bu sene stand ta sen hostes olcakmışsın :queen:

TEŞEKKÜR EDERİM iyi dileklerin için, resim konusunuda unuturum sanma YAZIN ALIRIM :p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Doğum günün kutlu olsun APV41, nice senelere:rendeer:

her ne kadar tanımasamda "DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN NİCE MUTLU YILLARA"
umarım bir gün tanışırız :)

Cengizcim her ne kadar dün görüştüysekde , yinede buraya yazmak istedim.
İyiki doğdun iyiki seni tanıdım,Ailen ve dostlarınla daha nice mutlu yıllara.
Pazar günü DOĞA YÖRÜK ÇADIRINDA görüşmek üzere:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cengiz sen bakma o yaşlandın diyenlere,gençleşiyon sen doğumgünün kutlu olsun,yeniyaşın sana ve ailene sağlık mutluluk başarı ve huzur getirsin,seni seviyoruz istanbuldan hepimizden hepinize selamlar.

Adaşım nice mutlu yıllara,üzülme 40 sendromu çabuk geçer bizi bu saatten sonra ne paklar bilmiyorum,birde hayat 40 ından sonra başlar.Allah uzun ömürler versin

Yeni yaşın kutlu olsun Cengiz Abi. Yeni yaşının sana sağlık, mutluluk, ve huzur getirmesi dileğiyle.:cat:

doğum gününüz kutlu olsun cengiz bey...sağlıklı mutlu nice yıllara...

ikaçtane doğumgünü partisi resmi çekmişim müsait olunca gün içinde yüklerim...ama asıl fotolar serçeyadagitardandoda....

tekrar mutlu seneler cengiz abicim..

Cengiz abi (APV41) Doğum günün kutlu olsun.. Allah sevdiklerinle beraber sağlıklı, huzurlu nice uzun ömürler nasip etsin inşallah.... :rendeer::rendeer::rendeer:

dogum_gunu_03.gif

ben kuruda erken kutlamışım ama o arada siz kutlamadaymışsınız meğersem :p bari burdada kutlayım allah uzun ömür versin abi..

Cengiz abi doğum günün kutlu olsun umarım hayatının kalan kısmı ilk yarısından daha güzel olur.

Cengiz abicim nice mutlu ve sağlıklı seneler senin ve sevdiklerinin olsun..:rendeer:

Allah seni sevdiklerine bağışlasın..Tekerin düz bassın..:cat:

cengiz abim .. nice mutlu senelere (:) yeni yaşındada bol bol motorlu uzun yıllar dilerim .. abim .. sevdiklerine ve sana saglık mutluluk versin .. iyiki dogdun

::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::::wish::

yapma pınar kalbim dayanmaz :rendeer:ben gelir seni fuarda canlı görürüm :cat:sanıyorum ve umuyorum bu sene stand ta sen hostes olcakmışsın :queen:

TEŞEKKÜR EDERİM iyi dileklerin için, resim konusunuda unuturum sanma YAZIN ALIRIM :p

Anlaştık :wiinkk:

Fuarda canlı canlı mı görücen?? Gelmeden haber verde saklanıyım, yavaş yavaş kendimi göstertirim.. Maazallah kalp falan :queen:

Nice yıllara.
Hayat 40 ından sonra başlarmış " bunu kim niye sölemiş bilmiyorum ama anlamak için 40 a gelmek lazım galiba:)"

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar