Doğum Günün Kutlu Olsun APV41

Motosikleti
Forza250-cygnusL
İzmir MT nin gülü ,huzurevi üyesi ,arkadaşımız Cengiz 40 yaşına basmıştır... İlgililere duyrulur....

Doğum günün kutlu olsun len.... :rendeer::rendeer::rendeer:

GKN

cenkis abim nice yıllara
sana ailenle sevdiklerinle motorunla mangalında sağlıklı mutlu huzurlu bi yıl diyorum
tüm dileklerinin kabul olması dileğiyle:rendeer:

40...off...nedyon sen...:p

sevineyimmi üzüleyyimmi bilemedim...zor günler...:phiçbişey artık eskisi gibi olmaz artık...düşünsene bir motosikletin 40 yıl çalıştığını...işleyen demir ışıldar derler ama bilemiyorum tabi...kaç piston kaç krank yemiştir bizim APV abi...:cherry::queen:ama artık mucize katkı yağı var...depoya atıyorsun abooo...:queen:pistonlar bloktan çıkarcasına çalışıyor...ben kullanmadım abi ...kullananlar anlatıyor...özel bir katkı...benzine ilave...:cherry:inşallah lazım olmaz sayın abicim...

bugünlere alışacaksın...metanetli ol yiğidim...güçlü ol...40 yaşa giren ilk kişi değilsin...önceleri uyum sorunu yaşayacaksın ama sonra herşey yolun agirecek...

APV abi ben aslında seni değil...İzmiri ve İzmire ait olan herşeyi seviyorum...:rendeer:

son cümle nasıldı paşam...gogılda boşa aramayın...bu naciz ruhun haykırışı bu cümleler...

abi yenge ve çocuklarınla sağlıklı ve mutlu yıllara abi...doğum günün kutlu olsun...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Nice sağlık mutluluk dolu kırk senelere hep birlikte.
Doğum günün kutlu olsun abicim :cat:

Hıc kutlamıyacaz sandın di mi? aslında belkliyomus bi surpriz... evet evet yanlis tahmin degil, Angarali alp tunay in gerceklestirdigi guzel organizasyon sayesinde, ben, chatkut, gittardando&sercedaNdo, bekirboy:) , karmacoma, forrap, trtarık ve wallce ın katılımıyla kendisine guzel bi baskin gerceklestirildi... biz baskından memnun kalıp cok begendık, en kısa zamanda bi daha gidecegiz.. Insallah sen de memnun kalmıssındır Cengiz abi:)

nice nice yıllara, hep birlikte motor ustunde, aile yaninda, mangal basinda gecirmen dilegiyle, seni seviyoruzzz...

Cengiz abim doğum günün kutlu olsun
::sorcerer::sorcerer::sorcerer
::cheeeeer::cheeeeer::cheeeeer
::wish::::wish::::wish::
baskınından haberim vardı ancak urladan geç döndüğüm için katılamadım :pr::pr::pr:

way alper abi biz eve ulaşmadan ve burnuma bulaşan kremaları silmeye fırsat bulamadan çakmışsın topiği

Cengis abimiz iyiki doğdun, nice 40 küsür 50 küsür yaşlarda ve davamında birlikte olmamız dileklerimle :rendeer:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ne demek sercan...Vazifemiz.... Gönül isterdi ki başka şeyler de yapalım ama imkanlar işte......

Tekrardan kutlu olsun doğum günün CENGİZ.... Nice mutlu senelere....:rendeer:

Moderatör (forrap)
Doğum günün kutlu olsun abilerin abisi Cengiz abim :rendeer:

Yeri asla doldurulamaz,asla yaptıkları unutulmayacak güzel insan..40 yaşında dev çınarım,40 yaşındaki 18 lik bıçkın delikanlım :)
Seninle çok iş başardık,daha çok şey başaracağız :cat:
MT İzmir seninle güzel..
Daha nice yılları mutluluk içinde bizimle geçirmen dileğiyle :rendeer:

---
Fotoğrafları da ekleyin arkadaşlar,bu güzel akşamın güzel fotoları da olsun topicte de herşey tam olsun :wiinkk:

tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum beni çok mutlu ettiniz :rendeer: bu baskın hayatımın en güzel baskınıydı hepinizi seviyorum, sitemizi seviyorum,sizlere layık olmaya çalışacağım :cat:::tutkuy:: bu site bizi bir araya getirdi çok güzel dostluklarımız oldu daha nice yıllara,yollara,yarınlara hep birlikte gitmek umuduyla önünüzde saygı ile eğiliyorum ::thanks:

abı alper abı baardı baska yere yazdım dıye tekrardan yazıyım nıce mutlu sağlıklı senelere...

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Cengiz Bey, gecmis dogum gununuz kutlu olsun! :rendeer:

Izmir'e selamlar! :)

nice mutlu yıllara abicim
eee yaş gelmiş gidiyoo
yanında olamadıkki sana doğum günü pastası alalım ama
ist mt olarak arkadaşlığımız pastan
sevgimiz hediyen olsun
mutlu yıllar :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar