Doğum günü hediyesi kask ne önerirsiniz :)

Arkadaşlar eşim doğum günümde kask hediye etmeye karar verdi benim katkım bu kararda yok değil ama :queen: şöyleki ne motorum nede henüz ehliyetim var hem Eşimin oılaya ısınması hemde motosiklet alinca kaskimin olmuş olmasini istememden dolayi kask akilibir tercih olcaktir ama maddi durmumuzda cok iyi değil yeni evliyiz. Tebriklerle dolmamak şartı ile nasil bir kask önerirsiniz.

Biliyorum sitede bu konuda cok yazi var ama bulamadim :pr: bu konuların linklerinide paylaşırsanız sevinirim.

Kask tavsiyesi için motosiklet tarzını ve bütçeni bilmemizde fayda var.Off-road'cı birine gidip flip-up tavsiyesi biraz abes olur şahsen:).

ihaklısın düşünemedim ilk olarak bir scooter almayi düşünüyorum ( 150HS sıfırı 2000 YTL civari ) yada chooper tarzi alabilirim ama eşimle birlikte binceğim icin scooter sanki daha uygun yinede chooperda olabilir daha karar veremedim. kaskları buna göre verirseniz sevinirim. bütce olarak 100 ile 200 arası olur herhalde max belki 250 olur ama zor olur... tabi taksitli alabilceğim yerde biliorsaniz vade farki vermeden daha sevinirim. Bu hafta sonu eminönüne gideriz belki ordan arkadaşlardır vardir burda onlar yardımcı olur.

Çeneden açılır düşünürseniz, ls2 delta(180-190ytl) , veya cox trip(250-260ytl) tavsiye ederim. Ben şahsen cox trip kullanıyorum, scooter kullanımı için tavsiye edebilirim.

benim bildiğim kaskların belirli bir raf ömrü var,

eğer akabinde motor alacağınız süreyi uzun tutacaksınız, biraz daha beklemenizi öneririm?

(tebrik ederim bu arada =P=P=P)

ihaklısın düşünemedim ilk olarak bir scooter almayi düşünüyorum ( 150HS sıfırı 2000 YTL civari ) yada chooper tarzi alabilirim ama eşimle birlikte binceğim icin scooter sanki daha uygun yinede chooperda olabilir daha karar veremedim. kaskları buna göre verirseniz sevinirim. bütce olarak 100 ile 200 arası olur herhalde max belki 250 olur ama zor olur... tabi taksitli alabilceğim yerde biliorsaniz vade farki vermeden daha sevinirim. Bu hafta sonu eminönüne gideriz belki ordan arkadaşlardır vardir burda onlar yardımcı olur.

http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=45309

Scooter almayı düşünüyorsan bence bu çok iyi.

Herkesin önerileri cok teşekkürler. 190 tl civarinda iyi birşeyler bulurum sanirim.

benim bildiğim kaskların belirli bir raf ömrü var,

eğer akabinde motor alacağınız süreyi uzun tutacaksınız, biraz daha beklemenizi öneririm?

(tebrik ederim bu arada =P=P=P)

Herkezin tavsileri yaninda arkadasin dediği baya haklilik payi var sanirim benim motosiklet almamim zamani belirsiz oldugu için fikirmi değiştirsem...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zenon kardeş öncelikle tebrikler. daha sonra ben de cox trip kullanıcısıyım. çeneden açılır mat modelini seçtim. şu anki Yamaha Ybr 125 lik motorumda çenesini kaldırdığım zaman 50 km/s 'nin üzerine çıktığımda kafamı geriye doğru haddinden fazla zorluyor kask. bende antalya sıcağında kaskı kapalı bir şekilde kullanıyorum. kaskın en büyük özelliği hava kanallarının bolluğu ve tamamen kapatsam bile hava sirkülasyonunun gerçekleşmesi, sıcakta güneş altında dahi kaskın aşırı ısınmaması (hareket halinde). diğer tek dez avantajı 50 km/s 'nin üzerinde çene kısmını açınca başı aşırı zorlaması. tavsiye edermisin dersen neden olmasın 250 ytl ye güzel bi kask almak istersen alınabilecek bi model. bundan sonraki motor modelim değişeceği için bi sonraki kask seçimimi full face olarak yapacağım.

Süper Moderatör (BBRR)
ls2 yi bende düşündüm fiyatı makul vede mantıklı çeneden açıllan güneş vizörlüsünü tavsiye ederim ...
feyizoğlunun sitesine bak bi

Şu an Piyasaya oturmak istemesiyle fiyatı düşük olduğu düşünülen LS2 Gayet güzel bir kask...

Sıfır Fiyatı 90 YTL ; Siyah camıyla 110 YTL den satılıyor... Benim de almayı düşündüğüm bir kask kendisi...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar