Doğukan Kardeşimiz Kaza Yapmış (Ankara)

Arkadaşlar az önce öğrendim ki 1 haftadır gezilerimize katılmayan ve kendisine ulaşamadığımız Doğukan Kardeşimiz 5 gün önce Bağlum Cad. bir aracın önüne direksiyon kırması sonucu kaza yapmış. 4 gün boyunca yoğun bakımda kaldıktan sonra bugün sabah itibari ile hastaneden taburcu olmuştur. Arkadaşımızın tedavisi evinde devam etmektedir. Sol bacağı ve dişleri kırılmış, vucudunda bazı ezikler ve sürtme izleri oluşmuştur.

Kendisine Allah(cc)'tan acil şifalar diliyorum. Geçmiş olsun kardeşim:rendeer:

Musait bir zamanda geçmiş olsun ziyaretine gidilecektir.

FOTOĞRAFTAKİ BEYAZ TŞÖRTLÜ ARKADAŞ.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmişolsun.. insallah kısa zaanda iyilesir..

Göktay abi taburcu oldu mu doğukan ? :( o kadar üzücü bir durumki ... :( Allah acil şifalar versin :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ÇOK GEÇMİŞ OLSUN NE KADAR TANIMASAMDA ALLAH KORUMUŞ İNŞ EN KISA ZMANADA SALIĞINA KAVUŞUR.:pale:

Geçmiş olsun uamrım kısa sürede eski saglıgına kavuşur ve şoku atlatır.Allah ailesine ve sevdiklerine bagışlamış.

öncelikle tum ıyı dıleklerınızı dogukan adına kabul edıyor ve tesekkur edeyorum... demin dogukanla konustum hastaneden bugun cıkmıs ve suan ıcın olumsuz bı durum yok tabi iyi sayılmaz ve iyilesme sureci biraz zaman alacak....
aksam goktay abi ile zıyaretıne evine gıdecegız bu arada kazaya dogukanın degıl onundekı arabanın sebebıyet verdıgını ogrendım .. cok yazık.... dogukan umarım en kısa zamanda aramızda olursun kardesim.....

Allah korumuş çok geçmiş olsun. Acil şifalar...Merak ettim de, kaskı yok muymuş?

Moderatör
Geçmiş olsun, en kısa zamanda sağlığına kavuşması dileğiyle. MT üyesimiydi arkadaş?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar