- Konu Yazar
kelkit vadisine inmemişsin fazla fakat güzel gezi olmuş yani
zamanımız kalsaydı dönüş yolunu arkadan yapmak istemiştik ancak olmadı bir dahaki sefere artık
kelkit vadisine inmemişsin fazla fakat güzel gezi olmuş yani
tamam kardeş,sözleşelimde beraber gidelim,seninle her yola giderim ben.
Bora abi ben benbenide unutma bende gelirim.
Motorsiklet almamın en büyük nedenlerinden bi tanesi her yeri görerek seyrederek Karadeniz turu içindir. İnşallah bu yaz gideriz.
mustafacığım seninle de her yola giderim.:cat:
guzel dusuncelerını paylasan herkese tesekkurler umarım herkes hayalındekı karadenız gezısını gerceklestirir,yalnız insanın her sene buralara gidesi geliyor bagımlılık yapan geziler.... benim simdiden geldi bile ancak bu yaz cıbırımla biraz ege akdenız takılcaz ama bir ayder yaylasına gidip yayla havası alcam aydere kadar cok guzel asfalt)
Bu taraflara geldiginde haber ver. Rize MT olarak çıkabiliriz![]()
Hakkaten güzel bir rotada iyi bir gezi yapmışsınız tebrikler.Fotoğraflarda çok iyi,kullandığınız makinanın marka ve modeli neydi?Ayrıca bizlerle paylaştığınız içinde teşekkür ederiz.
Evet arkadaşlar çok harika gezi yapmışsınız benimde yıllarca hayalini kurduğum karadeniz gezisi için sadece eksiğim kafa dengi arkadaşlar . yanlız şimdi bizim oralar çok soğuktur izmire benzemez yani mevsimi değil karadeiz seyehatini düşünen arkadaşlar tanışalım TLF 0 555 669 04 04 motokurt