- Konu Yazar
Merhaba arkadaslar yazın iki arkadas yaptıgımız dogu karadenız gezisini sizlerle paylaşmak istedim herkesin ölmeden önce görmesi gereken güzellikte yerler..ben aslen orduluyum karadenıze yabancı degılım arkadasımda profesyonel tur rehberı bu bölgeyi cok iyi biliyordu...
Gezimizin rotası gezdiğimiz gördüğümüz yerler[/SIZE]Ankara-Ordu-Trabzon-Rize-Artvin-Sarp-Batum-Borçka-Macahel,Efeler Köyü-Borçka-Beyazsu yaylası Karcal dagı tırmanışı - Borçka - Çamlıhemşin - Zilkale,Elevit,Trovit ve Palovit Yaylası - Pokut Yaylası,Ayder yaylası,Sal Yaylası,Avusor yaylası,Huser yaylası,Palovit şelalesi dönüş zaman darlıgı yuzunden tekrar sahıl yolundan gerceklestırdık
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
[/IMG]
DEVAMI VAR....
Gezimizin rotası gezdiğimiz gördüğümüz yerler[/SIZE]Ankara-Ordu-Trabzon-Rize-Artvin-Sarp-Batum-Borçka-Macahel,Efeler Köyü-Borçka-Beyazsu yaylası Karcal dagı tırmanışı - Borçka - Çamlıhemşin - Zilkale,Elevit,Trovit ve Palovit Yaylası - Pokut Yaylası,Ayder yaylası,Sal Yaylası,Avusor yaylası,Huser yaylası,Palovit şelalesi dönüş zaman darlıgı yuzunden tekrar sahıl yolundan gerceklestırdık
DEVAMI VAR....
Moderatör tarafında düzenlendi: