Naif esprimi yer ile yeksan ettiler.::lac::
Merhaba Arkadaşlar, fotoğrafı bu gün çektim ve sizlerle paylaşma kararı aldım. Bu gibi şahıslar için neler yapılabilir? Usturuplu olmak kaydıyla ateş serbest diyorum:
Pekala
1. Usulca sokulup sırf jojuk'un istikbali içün , marhaba deyip ( subliminal) , ikaz etmek = hanzo tepksi / belki insani tepki geri dönüşü.
2. Jojuk'un istikbali içün , Ayet-el kursi üflemek.
3. 155 , cezayı köstürme neticesi belki bilinç sahibi olur.
Yok ağalar , ödül filan vereceği yok boşa uğraşmayın ben yıldım....
doğru trafik davranışı; kask takmak, karşı şeride geçmemek, artçıyı benzin deposunda değil yolcu selesine oturtmaktır. ödül ne şimdi ?
Fotoğraftaki kişilerin yada sürücünün doğru trafik davranışı sizce nedir? Düz mantıkla bakın. Olması gereken değil, fotoğrafın çekildiği an itibarı ile doğru olan davranış nedir?Maalesef, bu açıdan bakınca ödül siz kazanamadınız gibi bir sonuç doğuyor.
Sizin cevabınıza gelirsek, her ikisi de kask taksa bile sizce yeterli olur muydu? Her ikisinde de komple ekipman ile çocuk için emniyetli ve ayrı bir sele düzeneği olması gerekmez mi?
Çok da kafaya takmamak lazım abi, o depo üstündeki çocuk ilerde bilinçli bir motorcu olacak inşaallah
Adamın da bu halde otobana veyahut anacaddede yüksek hızlara çıktığını sanmıyorum, evin etrafında yakın yerlere gittiklerini tahmin ediyorum.
Çocuğunu arkasına, artcı selesine oturtmayıp da depoya oturtup kollarının arasına alması da ona ne kadar değer verdiğini gösterir.
Kaskı ya da diğer ekipmanları olmaması cahilliğinden ya da parasızlıktan, umursamamazlıktan değil. Kaskı olsa emin olun 2000 TL verip koluna takan apaçilerden olmaz, koluna değil kafasına takar. :cat:
Çok da kafaya takmamak lazım abi, o depo üstündeki çocuk ilerde bilinçli bir motorcu olacak inşaallah
Adamın da bu halde otobana veyahut anacaddede yüksek hızlara çıktığını sanmıyorum, evin etrafında yakın yerlere gittiklerini tahmin ediyorum.
Çocuğunu arkasına, artcı selesine oturtmayıp da depoya oturtup kollarının arasına alması da ona ne kadar değer verdiğini gösterir.
Kaskı ya da diğer ekipmanları olmaması cahilliğinden ya da parasızlıktan, umursamamazlıktan değil. Kaskı olsa emin olun 2000 TL verip koluna takan apaçilerden olmaz, koluna değil kafasına takar. :cat:
Doğru trafik davranışı yoktur.