- Konu Yazar
Almanyadan herkese merhabalar öncelikle bu soru postu degil icimi dökmek icin yaziyorum dün bir mesaj geldi kiz arkadasimdan konusmamiz lazim ben Hamileyim 2 dakikalik bir felc gecirdim hareket edemedim. iki sene sonra zaten evlenicektik ailelerimiz tanismisti ama ben daha ögrenciyim e hamilelikte kiz arkadasim calisamaz zaten yeni isine eylülde basliyacak bütün hayatim hayallerim basima yiklidi daha kis tatilinde amerikaya gidecektim bir firmadan ucretsiz sertifika egitimi kazanmistim sonbaharda motorumu degisecektim her sey bitti bütün hayallerim ama bir yandan baba olma hissi ufakta olsa bir umut veriyordu ekonomik olarak bir ev tutup ucu ucuna yasacak kadar gelirimiz var ama o arada biraz toplu paraya ihtiyacim var birde araba hemen para icin satilacaklar listesi yaptim ilk sirada; cok sevdigim bmw g310r'i satilip bin euroya araba almak kalan parayida toplu ihtiyaclar icin harcamak.
Daha baba olmadan elimdeki motor zevki gitti elbette ileride yenisini daha iyisi alacam ama en az 2 sene artik motor hayal belkide bu foruma gecici süreliginede vedadir kim bilir ? belki 2 sene sonra tekrar gelir bir oglum/kizim var motor alacam ne önerirsiniz diye sorarim.
Herkese iyi forumlar rahmetlininde dedigi gibi bir ömür Motorsiklet kullanin.
Daha baba olmadan elimdeki motor zevki gitti elbette ileride yenisini daha iyisi alacam ama en az 2 sene artik motor hayal belkide bu foruma gecici süreliginede vedadir kim bilir ? belki 2 sene sonra tekrar gelir bir oglum/kizim var motor alacam ne önerirsiniz diye sorarim.
Herkese iyi forumlar rahmetlininde dedigi gibi bir ömür Motorsiklet kullanin.