Doğa Gezisi-23.08.15

Afyonkarahisar/Çay/Eber kasabasında yapılmış bir gezi, gezi hakkında ilk konum :) Fotoğraflar geldikçe sizlerle paylaşmak istiyorum.

Sabah bir delinin "Hadiyin dağa" demesiyle uyandık ve onların hazırlanması öğleni buldu bende o arada trafiğe kapalı alanda motor yatırma denemelerimdeydim ve öğrendim ki IRC lastik ve koruma demirleriyle yere yapışmanızın garantisi var. Herkes hazırlandı (hazırlıktan kastımız yarım depo benzin) bir ccsi arttırılmış canavar bir Mondial iki adet gariban breton ve gezi sonucunda bagalitlerini/grenajlarımı şehit veren bir mondial cup ile başladıl gazlamaya hakkında bir çok rivayet olan ve çevremizde Gelincehane denilen bir tepeye ulaşmak için yola çıktık,bu gariban kardeşiniz tüm grubun plakalarını okumak zorunda kaldı tabiki. Tabiki hız önemli değil, yanımızda hiçbir yiyecek ve içecek olmadan çıktık yola. İlk çıkanların en az motorunu 3 yerinden sakatlamadığı bir dağda bu sefer sıkıntısız döndük. Dağda dolaşma, köye ulaşmak için katettiğimiz yaklaşık bir 90 km vardı (başka bir dağada çıktık o nedenle biraz yüksek bir rakam oldu) çektiğiniz tüm eziyet o zirvede bitiveriyor. İnsanların sahip olmak için kendini parçaladığı toprak ve arsalar oradan yalnızca bir iğne gibiydi. Yolu düşenleri ağırlamak ve çayımı içirmek için her daim beklerim. Tüm foruma saygılar, amaçsız ve nedensizce Mengu ve Levent abimede selamlar sizi fotoğraflarla başbaşa bırakayım :)

d2OXpL.jpg

5kDYJq.jpg

Aq13aX.jpg

Onlar bir köy efsanesi ve bretoooon!
4ka04Q.jpg

Gk93V7.jpg

yl0VQa.jpg

6kJmOW.jpg

WZ7b5L.jpg

Aq1ngz.jpg

Ve kendimi ifşa ederek gri tişörtlü kardeşinizden hepinize saygılar.
Ve sonuç ne mi oldu? İçimizde bir cross motorun eksikliğini hissettik ve gece farsız dağdan inilmeyeceğini öğrendik. Bir hatam kusurum olmuşsa affola.
Bu statü altında gelen fotoğrafları paylaşmak istiyorum, teşekkürler :)

Kardeşim benim, iyi hoş arkadaşlarınızla eğleniyorsunuz.

Fakat lütfen en azından bir kask takın.

Gerçekten iyiliğin için söylüyorum bunu. Yanlış anlama beni.

Ayrıca hiçbirinizin motorunda ayna yok. Umarım dağda taşta kırılır diye bir seferlik sökmüşsünüzdür.

Ağabeyim motorun bir günde kaç sefer düştüğünü anlatsam inanmazsın aynayı haftada kaç kez değiştiriyoruz. Hele dağa çıkınca paramparça oluyor malum düş kalk. Kask işini yakında hepimiz aynı kasktan alarak çözeceğiz sanırım ağabey. Yorumun ve ilgin için teşekkür ediyorum :)

Güzel yerler arkadaş çevreside iyi anlaşılan
Ama yanınıza yiyecek ve su alırsanız daha iyi olur,ters bir durum olduğunda kullanabilirsiniz
Herkes evden kendi erzağını alsa vakitte kaybetmezsiniz :cat:

Güzel yerler arkadaş çevreside iyi anlaşılan
Ama yanınıza yiyecek ve su alırsanız daha iyi olur,ters bir durum olduğunda kullanabilirsiniz
Herkes evden kendi erzağını alsa vakitte kaybetmezsiniz :cat:

Yorumun için teşekkürler abi, gelirsen yolun düşerse buyur misafirim ol. Aceleye geldi aslında biraz bir çadırlada çıkmayı planlıyoruz.

güzel bir yere çıkmışsınız
içinizdeki motor aşkı süper
beko12345 abinizin uyarılarına uyun
ilerde mesleğinizi elinize alınca iyi bi kros ve ekipmanlarını alırsınız
dikkat edin, gaza gelmeyin, kanı kaynayan gençliksiniz malum :)

güzel bir yere çıkmışsınız
içinizdeki motor aşkı süper
beko12345 abinizin uyarılarına uyun
ilerde mesleğinizi elinize alınca iyi bi kros ve ekipmanlarını alırsınız
dikkat edin, gaza gelmeyin, kanı kaynayan gençliksiniz malum :)

Abi kanımız kaynasada hız değil huzur için çıkıyoruz aslında, bu da yükselik korkuma iyi geldi bi nebze :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar