- Konu Yazar
Uzun araştırmalar sonunda Motosiklet üzerinde titremeyen,ses ve rüzgarı makul ölçülerde kaydedebilen bir aksiyon kamerasını nihayet buldum. DJI OSMO aksiyon kamerasının" Rockstady" özelliği sayende sarsıntı titreme hemen hemen hiç yok. Adeta Gimball la çekim yapıyormuş gibi net çekimler yapılabiliyor. Full Şarzla yaklaşık 90 dakikalık çekim yapılabiliyor. 4k kullanıldığında yaklaşık 55 dakikalık bir çekim süresi oluyor. Yavaş ve hızlı çekim özellikleri var. Mikrofon ile ses yeterli düzeyde. Rüzgar sesini yaklaşık yüzde 35 çivarında kısabiliyor. Ayrıca harici mikrofon takılabiliyor. 30m kadar su altı çekimleri yapılabiliyor. En büyük özelliği ( Gopro 9 yeni aklı başına geldi) Kameranın ön kısmında bir ekran daha var. Selfi video yaparken kendinizi bu ekrandan görerek ayarlayabiliyorsunuz. Sesli komut özelliği de mevcut.
Gopro 7'nin pabucunu dama attırmış bir kameraymış. Üstelik fiyat olarak oldukça makul. Ben çok memnun kaldım. Motosiklet ile kısa bir video hazırladım. Videoda yol ve satıh inanılmaz bozuk ve engebeliydi. Çekimlerde görüntünün sarsilmadığı ve titremediğini görebilirsiniz.İlginiz ve izlediğiniz için teşekkür ederim.