- Konu Yazar
Malum acemiyiz, canımızda kıymetli, dizlik kullanıyorum.. E motosiklette kıymetli.. Sorun şu ki; kullandığım dizlikler depoya iz yapmasın diye zihni sinir birkaç proje ve denemem oldu ama pek başarılı olamadım..
ale: Sizin fikirleriniz yada çözümleriniz nelerdir. Bi beyin fırtınası yapalım.. 
En son uygulamamdan çok umutluydum ama yine olmadı.
ale:
Dizliğin depoya temas eden kısmına depoya zarar vermeyecek bi yumuşak ekleme yapmam gerekiyordu.
Daha önce pencere fitili, yara bandı :queen: , süngerli bant denedim olmadı .
Son olarak, elimde cama yapışan vantuz mu denir, ne denir ondan vardı, başlarını keserek kullanmak aklıma geldi.
Önce dizliğin depoya değen vantuzları yapıştıracağım bölgeye derby yapıştırıcı sürdüm beklemeye bıraktım
Kesip hazırladığım vantuzlara da derby sürüp beklemeye bıraktım..

15-20 dk sonra yapıştırıp tekrar beklemeye aldım..

Bu da yandan görünüm depoya temas şekli

Güzelde olmuştu, çok ümitliydim fakat 4-5 gün anca dayandı.. derby tutmayınca çift taraflı bantla denedim o da olmuyor

Depoya kaplama yada yapıştırma yapmadan dizliklerde uygulayabileceğim bi çözüm yolu yada bi fikriniz var mı?
Depo rengi beyaz ve sade kalmasını istiyorum..
En son uygulamamdan çok umutluydum ama yine olmadı.
Dizliğin depoya temas eden kısmına depoya zarar vermeyecek bi yumuşak ekleme yapmam gerekiyordu.
Daha önce pencere fitili, yara bandı :queen: , süngerli bant denedim olmadı .
Son olarak, elimde cama yapışan vantuz mu denir, ne denir ondan vardı, başlarını keserek kullanmak aklıma geldi.
Önce dizliğin depoya değen vantuzları yapıştıracağım bölgeye derby yapıştırıcı sürdüm beklemeye bıraktım
Kesip hazırladığım vantuzlara da derby sürüp beklemeye bıraktım..

15-20 dk sonra yapıştırıp tekrar beklemeye aldım..

Bu da yandan görünüm depoya temas şekli

Güzelde olmuştu, çok ümitliydim fakat 4-5 gün anca dayandı.. derby tutmayınca çift taraflı bantla denedim o da olmuyor

Depoya kaplama yada yapıştırma yapmadan dizliklerde uygulayabileceğim bi çözüm yolu yada bi fikriniz var mı?
Depo rengi beyaz ve sade kalmasını istiyorum..