diz örtüsü

arkadaşlar diz örtüsü kullanan var mı malum yağmur geliyor artık bu tarz bir şey yağmurda işe yarar mı yoksa boşa masraf mı ya da başka bir öneriniz var mı bu arada arkadaşım ehliyet sınavına giriyor bu hafta motosiklet alıcam diyor ona ne önerebilirim bütçesi 3-3.5bin arası mh drift diye düşünüyorum
http://www.google.com.tr/imgres?img...H4KQ7AbDs4GoDw&sqi=2&ved=0CC4Q9QEwAQ&dur=3051

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:50 ----------

bilgisi olan yok mu

bence saçma zaten asıl ıslanan yağmurda o bölge olmuyor ayaklar 1 dakika içinde sırılsıklam oluyor. kaliteli kışlık pantolon ve bot öneririm

Ben de alt üst yağmurluk takımı öneririm. Bundan çok daha mantıklı. Günlük kıyafetin üstüne giymelik. Hatta ayakabıların üzerine giyilen modeller de var ama motordan inince çıkarmanız gerekiyor yoksa yeri öpersiniz :)

diz örtüsü daha çok soğuktan koruyor. yağmurdan da koruyor. AMA scooter da işe yarıyor. viteslide pek işe yaramıyor.

ben scooterde kullandım mükemmel bir şey yandan geçen aracın sıçrattığı su üstünü ıslatmıyor örtü engelliyor ve kışın pantolondan daha iyi bacaklarım üşümüyor (tabi kışlık motosiklet pantolonu üstü örtü)

bende aldım diz örtüsü ama benim motora uymadı,ne yaptıysam da uyduramadım ama sen dizliği motoruna uydursanda yağmur suyu her türlü ıslatır seni,su geçirmeyen motosiklet pantolonu kullanmayı dene bence en iyisi pantolon olur

diz örtüsü çok kullanışlı ve yararlıdır... yıllarca kullandım... motosikletlerimi satarken kaskımı ve diz örtümü vermedim.... yağmur çamur rüzgar hep korur... tavsiye ederim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar