- Konu Yazar
merhaba arkadaşlar yarın motosiklet alacağım insallah bu üç motorun arasında kaldım, dirft l sıfırı 28 bin cf 150 41 bin 2018 model bn251 8 bin kmde onun da 43 bin hangisini önerirsiniz?
Üzgünüm ama Cf moto için ön yargılısın Arndiol. Çin menşeili motor daha önce neleri deneyimledin veya kullandın marka model isimlerini verebilir misin? Bir de şu anda ne kullanıyorsun?
Benelli bu fiyatlara göre mantıklı. 150nk güç olarak yetersiz kalır bence. ben 3 sene önce 250nk ile başladım çok memnunum satmaya da niyetim yok yetiyor gayet mutluyum sıkıntısız uzun yolculuklar yaptım. bi yere giderken beni yarı yolda bırakır mı diye düşünmüyorum. bn251 de ağır olması dışında güç olarak yeterli olur artçıyla da daha rahat olur diğerlerine göre.
şuna değinmek isterim, motosiklete para verirken onu çizene ve üzerindeki komponentlerin üreticilerine para veriyosunuz. cf moto alırken verdiğiniz para; Kiska, Bosch, Continental, J.Juan (ya da şu an Brembo) gibi markalara gidiyor. Blok olarak zaten undertuned motorlar 400nk hariç mekanik sıkıntı çıkarmıyor o da ne sebepten bilinmez kesicisi olmadan satılan bi motordu. Ben alırken bunları göz önünde bulundurmuştum.
arkadaşlar pulsar 200 ns aldım.