İnsanlar sınavı kaçırmamak için 1 saat öncesinden orada bulunup olanı biteni izliyor.
Kendi yaptığınız hesapsizlik hatasını devletten veya orada ki memurlardan çıkarmayın. 1 saat veya yarım saat önce yola çıksaydin kardeşim orada ki memuru yolda grev olması falan ilgilendirmez. Sınav saati belli mi? Belli. geç kalmış mısın? Kalmışsın o zaman olay bitmiştir
Saldırgan tutumun ne kadar sinir bozucu olsa da Senin seviyene inip olaya açıklık getirmek istedim. 13:30 ile 15:55 arasında 2 saat 25 dakika var.
İzmir Gaziemir izmir Küçükyalı arası mesafe : 17 kilometre.
İzmir Gaziemir izmir Küçükyalı arası süre : 21 dakika.
Buraya kadar ulaşım zaten otoban ve toplu ulaşım izban ve otobüsle gidiyor. Bu yolu sürekli olarak kullanırım ve en erken 11 dakika en geç 30 dakika içerisinde toplu taşıma "Otobüs ile" Gaziemirde bulunmuş olurum.

Ama tabi cahile laf anlatmak zor olsa gerek. Ha bu arada Sağnak yağış dolayısıyla 13:30'da evden çıkmış olmama ve 16:00'da sınava alınmayacağımı öğrenmemle yola koyulmam da bir oldu şimdi üzerimdeki ıslak kıyafetlerimi çıkartabildim.
İyi forumlar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:00 ----------
hocam kusura bakmayın da çok önemli bir işiniz yoksa son dakikaya kadar neden beklediniz, bi 10 dakika daha erken çıksanız hiç problem olmazdı.
Sağnak yağış ve izban seferlerinin olmayışı Trafiği çoğu alanda felç konuma getirmişti normal şartlarda zaten oraya 4 defa gitgel yapabilecek bir süre ayırmıştım. Kullandığım yokda otoyol orada bile trafik vardı anlayacağınız. Olacağı varmış sözüm yok devletin kasasında para kalmadığı için yaptıkları şey ayıp sadece.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:02 ----------
3 dakika nedir yaa tek sınava giren sen misin? Sıradakini alır sonra da seni alır istese. Resmen terbiyesizlik yapmışlar. Kurs ne işe yarıyor araya girip halletseydi ya.
Malesef gelmeyen olsa bile bir sonraki sınava girecek kişi kendi saatini bekliyor. ama 10 dakikaya kadar sorun olmaz denmişti bu güne kadar eylem grev falan derken tıkanmıştı heryer.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------
Sorun komisyonda değil, şartlarını bilerek girdikleri işte daha sonrasında %22 zammı beğenmeyen, millete eziyet eden sorumsuz izban çalışanlarında
Komisyona sözümyok zaten bizde bize söyleneni yapıyoruz dediler. Otobüste beklerken valla bi motorcu beklemedim değil böyle duran trafiğin ardından beyaz atlı prems gibi