Dikkat motosiklet sürükleyerek götürmek

Kocaeli İl Temsilcisi
Hırsızlara gündoğabilir dikkat etmek lazım ...

Arka tekerlekten tutturulsa gidonda sabitlense olabilir ama o kadar uğraşana kadar atarsın kasaya :) motor boştayken bile şanzımanın belirli bi ağırlığı oluyor. ismail Aydın arkadaşın söylediği çok mantıklı ve doğru bence.

Arka tekerlekten tutturulsa gidonda sabitlense olabilir ama o kadar uğraşana kadar atarsın kasaya :) motor boştayken bile şanzımanın belirli bi ağırlığı oluyor. ismail Aydın arkadaşın söylediği çok mantıklı ve doğru bence.

Motosikletlerin kullanım kılavuzlarında da benzer bir uyarı bulunur genelde.

izo

arkadaş DİKKAT yazmış başlıga zaten :) yani siz kullanın diye degil hırsızlar bunu kullabilir demek istemiş sanırım bencede dikkat edilmesi gereken bi aparat arabayla motor avına çıkarlar yakında hırsızlarda...

460 lirada maşallah kol gibi. Bir motosiklette kac kere bozulur da nakliye masrafi 460 lirayı geçer. İki demiri kaynat 150 kg.dan ağır motoru olanda parada vardır nasılsa. Yapıştır 460 tl.yi.

Son düzenleme:
Bence motosiklet sahipleri için değil, motosiklet hırsızları için yapılmış bir ürün :cyclopsan

şanzımanın yanı sıra sürüklenmeden dolayı asfalta temas edecek arka lastik de dönüşlerde aşırı ve doğal olmayan şekilde aşınır... gereksiz bi alet... kullanıcılar için!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu Türk icadı bir ürün değil. Adam görmüş kopyalamış. Benim karavanım vs olsa motorum için hiç düşünmeden kullanırım. Sürükleyerek götürmüyor motoru ön tekeri kafesleyip arka teker üzerinde istediğiniz yere gidebilirsiniz. Siz olayı farklı yerlere çekmişsiniz. Çok kullanışlı bir ürün bence. Ayrıca hırsızın bununla uğraşacağını hiç sanmıyorum. Zaten araçla yanaşana kadar geçen sürede motoru götürüyor adamlar.

Bu Türk icadı bir ürün değil. Adam görmüş kopyalamış. Benim karavanım vs olsa motorum için hiç düşünmeden kullanırım. Sürükleyerek götürmüyor motoru ön tekeri kafesleyip arka teker üzerinde istediğiniz yere gidebilirsiniz. Siz olayı farklı yerlere çekmişsiniz. Çok kullanışlı bir ürün bence. Ayrıca hırsızın bununla uğraşacağını hiç sanmıyorum. Zaten araçla yanaşana kadar geçen sürede motoru götürüyor adamlar.

Konudaki yorumlari tekrar okumani öneririm.

Motorunun sağlığı açısından umarim karavanin olmaz.

Motoru boşta çalışır durumda bırakırsanız bu şekilde kısa mesafeler götürebilirsiniz. Amerika'da oldukça popüler. Motosiklet römorkunun bir çeşidi olarak görüyorlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Çoğunuz yanılıyor. Ben kullanışlı işe yarar bir şey olduğunu düşünüyorum. Videodan bakabilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar