Peki bu resimlerin yayınlanması motor kullanmaya yeni başlayanları nasıl etkileyecek sayın moderatör arkadaşlar?İbret alıp motordan vazmı geçmeli?Yapmayın allah aşkına...Hatırlarmısınız İstanbulda kaza yapmış arabaları astılar.Parça parça olmuş arabalar ve dedilerki bu arabada 3 kişi öldü.2 aile yok oldu.Sonuç ne oldu?Koskoca bir sıfır.Bu insanı korkutmaktır.Soğutmaktır.İbret değil korku veriyor.Hepimiz biliyoruz bu tehlikeli.Amacınız motor sevgisi aşılamak mı;yoksa biz amatörleri soğutmakmı?
Arkadaşım sana çok geçmiş olsun.Epey acı yaşamışsın.İster inan ister inanma ama çok üzüldüm.Daha motorumu almadan kaskımı,balaklavamı,montumu ve dizliğimi aldım.Ben amatör halimle gebermemek için bunlara sahibim,çok hızlı araba kullanırım.Ama emniyet kemerim hep takılı olur.Bu ibret görüntüsü değil.Ben yaptım siz yapmayın görüntüsü hiç değil.Boks bir spormu hala tartışılıyor.Siz kaska boks yaparak sporda yapabilirsiniz kasksız burnunuzuda parçalayabilirsiniz bir maçta.
Bu görüntülerin kaldırılmasını talep ediyorum.Bir amatörü korkutup soğutmaktan başka birşey değil.Çok üzgünüm dostum ama sana sadece keşke korumaların tam olsaydı diyorum,çünkü bunu ben motor kullanmadan evvel biliyordum.İsterseniz size full korumalı Senna nın F1 de hepimizi nasıl üzdüğünü gösteren videoyu göstereyim.Niyazinin nasıl öldüğünü gösteren binlerce fıkra var.B.. yoluna gitmemek ve ailenizi üzmemek için korumalarınızı takın.35 yaşındayım motor alacağımı karım hariç kimseye söyleyemedim.Tabuları yıkmak varken ben derimki bizi korkutmayın.Çünkü motorcu adam bilgili olur.
Özür dilerim ve tekrar tekrar geçmiş olsun dilerim arkadaşım.Yanlış anlaşılacağını bile bile yazdığım bu mesajım için tepkisi alacağım arkadaşlardan tüm motorcu kardeşlerimden ve kaza geçiren arkadaşımdan özür dilerim.