!!DikkaT!! kask _yoksa ölürsün _benim__

Allah seni gençliğine bağışlamış. Bu son kazan olur inşallah.
Allah hepimizi korusun , ama önce biz kendimizi koruyalım.
Büyük geçmiş olsun kardeşim...

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun:rendeer:

son mesajın bana ders almadığını gösteriyor. tamam kaliteli kask her zaman iyidir ama senin mantığın ile hiç takmamak çin malı kask takmaktan iyidir.YANLIŞ DÜŞÜNÜYORSUN. olayı çin malı cart malı curt malına dönüştürüp tartışmayalım. ucuz atlatmışın şimdi sana bir sorum var
1-estetik ameliyat olmuşun. bu ameliyatlar için harcadığın parayı korumalara harcasan bundan emin ol bugun bu halde olmazdın. haklımıyım haksızmıyım cevaplamanı istiyorum:bounce:

arkadaşlar yasin arakdaşımız bir örnek sakın hiç takmayalım nasılsa çin malı deyip geçmeyin çin malı da olsa takın korumalara özen gösterin unutmayın ki hiçbirşey canımızdan değerli değildir..

tekrar geçmiş olsun yasin. ameliyatın başarılı geçer eski haline dönersin umarım :rendeer:

ne yazmışım be sene 2006 bu sene 2010 :) yasin bu yazdıklarım kulağına küpe olmuştur umarım :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bu topik hortlayınca bir göz atayım dedim ,ancak konu kadar önemli daha başka bir şey gördüm bu konuda 3 tane rahmetli var ,belkide rahmet istedi ruhları bu mubarek günde bu konuda vesile oldu ,Allah rahmet eylesin merhumlara ..

Çok geçmiş olsun, biraz geç oldu ama gerçekten zor durum Allah kimseye vermesin.

Kardesim cok cok gecmiş olsun düzelmiş ama bence LS2 nin beyaz kaskları var ve bircok türü gercekten cok saglam ve cok güzel görünüyor Hem kendini korursun hem sag soldan bakarlar hemde kendini iyi hissedersin kazada en önemli yer beynimiz basımız tekrar gecmiş olsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Benim dikkatimi çeken ilk şey, ogün ilk sayfaya yazan necdet ve ertuğrul_öz aramızda değiller...
Bilmiyorum motosiklet kazasındamı hayatlarını kaybettiler,eğer öyleyse en büyük ders bizler için budur.

6 sene önce kaza geçiren kardeşimizede geçmiş olsun...

Resimleri görünce şoke oldum.
Artık 2012 deyiz eminim daha çok insan kask takiyordur şehirlerde. Peki daha küçük yerlerde kim bilir durum nasıldır....

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar