!!DikkaT!! kask _yoksa ölürsün _benim__

Motosikleti
Forza250-cygnusL
çok büyük geçmiş olsun..... öyle çukurları açanıda kapamayanıda napmak lazım bilmiyorum. en iyisi çoğaltmak.

:rendeer: tekrar geçmiş olsun.:rendeer: umarım bidaha olmaz kimsenin başına gelmezzz:rendeer:

arkadaşlar rahat olun geçti sayılır :D 6-7 ayda bukadar olur aralıkta insallah bitanedaha estetik olcam neyse kendinize iiyi bakın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
geçmiş olsun dostum gerçekten kötü , korumasız giyindiğin zaman bile bilinçli olmalısın daha da kötüsü olabilirdi , bende kaza yaptım bi çok kez korunmasız , fakat sana tavsiyem kaza düşme tekniklerini öğren dostum en ufak ince ayrıntısına kadar öğrenmen gerek dostum sende benım gıbı sevmıyorsun herhalde korunmalı gıyınmeyı

Geçmiş oLsun Yasin,umarım sende kaLıcı bir iz bırakmaz bu kaza.Bu kazadan sonra aiLenin motosikLete binmen konusunda ki tepkisi ne oldu ?

Çok çok çok geçmiş olsun allah beterinden korusun allah kimseye göstermesin...

çok geçmiş olsun
ben de bu gün yeni motor aldım tdm alışmaya çalışıyorum bundan önceki motorumla kamyonla kafa kafa girdim verilmiş sadakam varmış allah hepimizi korusun

bu arada siteye yeni kayıt oldum nasıl resim ekleyebilirim ismimin altına yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
kardesım ıcım parcalandı yaa:(:( gercekten verılmıs sadakan varmıs buyuk gecmıs olsun dıyorum sana..ama bı sozune kızdım buyuk motor alıcam dıyorsun etme eyleme aman bosver daa ılerleyen senelerde alırsın gıt araba al, uzuldum bak gercekten guzel cocuksunda aman aklını basına topla..

Hocam nolmus sana yaa.Çok büyük geçmiş olsun.Neyse son foton iyi cıkmış baya karizma duruyon hade hayırlısı.

ilk başta vah vah vah dedim de şimdiki haline baktıktan sonra rahatladım, geçmiş...

Geçmiş de adam feci ızdırap çekmiştir bi düşünsene:pale:

Geçmiş olsun arkadaşım ne diyeyim yani:cyclopsan

gecmis olsun ya
iz kalmamıs gibi tesellin bu olsun bari

ya abiler çin malı kask taksaydı yine aynı sonuc mu olurdu

ailenin tepkisi ne oldu

cenabı allah seni korumuş anana ve babana bağışlamış çok büyük geçmiş olsun

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Büyük geçmiş olsun kardeşim.Parolamız:Her zaman koruma,full koruma.Korumaların verdiği birazcık sıkıntı,emin olun düşeceğimiz zor durumların yanında çok küçük kalır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar