Dikkat! Beyler Arkanızı Sağlama Aldığınızdan Eminmisiniz?

Binlerce TL verip aldığım DAINESE iki parça tulumumda bile kalça koruması olmadığını gördüm. Sonra kalça koruması güzel olan bir pantolon aradım fakat soft korumalar dışında herhangibir cordura veya deriden başka bir koruma bulamadım. Zamanında paten kaydığım için paten kaykay snowbord kayak gibi sporlarda giyilen şortlar olduğu aklıma geldi ve neden motosiklet içinde böyle bir koruma olmasınki dedim? Alpinestar Dainese gibi markaların koruma şortlarını araştırdım fakat ülkemizde çok az ve soft korumalı modellere rastladım. Ancak Sahibinden.com'da Motovento'nun sanırım yeni getirttiği bu şort ilgimi çekti ve direk aldım. Fotoğraflarını sizinle paylaşmak istedim.

Alpinestar Bionic Freeride.

3tt8t.jpg

g1ir.jpg

Üzerimde de şöyle duruyor. Alırken sitede görselinde göründüğünden çok sağlam ve üzerime sıkı sıkıya oturuyor. Giyerken küçük gibi görünsede şortun esnekliği ve kalitesi çok şaşırttı beni. Nede olsa Alpinestar gerçi.

jplx0.jpg

2l6la.jpg

8gaz.jpg

Yazın pantolonla uğraşma derdinden sizi kurtarıyor. Güzel bir dizlik ile bütün yazı şortunuzla geçirmenizede olanak veriyor.

3j39d.jpg

Tulumumun kalça koruması olmadığı için enim esas kullanacağım şekil ise şudur ;

s5j5.jpg

Kesinlikle çok güven verici bir ürün herkese tavsiye ediyorum. Ben Motovento'dan satın aldım yanında yazlık balaklava hediye etmişler. Çok hoşuma gitti bu devirde şaşırttılar beni. :cat:

Son düzenleme:
dehsetmiş money ne kadar usta ? bende korumaya cok önem veren birisiyim.

360 TL. Fakat yurtdısından getirtmekte bir 300 tl bulur gibime geliyor vergisi kargo ücreti falan. Fiyatını hakediyor bence. Ucuz birşey değil fakat çok ihmal ettiğimiz birşey bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar