uçuşlarını keyifle seyretmekten keyif alıyorum...
Güzel başlık hemen dolduralım.Çok kibar mesajlar gelmiş bende aynı seviyede devam etmek isterim.
-Sevgili virajda yolcu indirip bindiren minibüs sürücüleri, ananızı avradınızı bu olayı her gördüğümde saygı ile anıyorum.
-Ayrıca dar bir sokakta hiç yavaşlamadan ve en ufak boşluk da bırakmadan yokmuşum gibi tam gaz üzerime gelen araç sürücüleri, sizin de gelmişinizi geçmişinizi merak ediyorum.Bir ara oturup konuşalım.
-Sağdan giderken sağdan soldan önüme kırıp yola sapan, şerit değiştiren soyunu sopunu araştırdığım primatlar; sizinle belgesel film çekmek istiyorum.
-Virajda dönerken arkama yapışan yanıma giren onun bunun evlatları; babanızın kim olduğu belliyse yapmayın böyle şeyler.Babanıza şikayet ederim.Belliyse tabi.
ben makam şoförlüğü yapıyorum aman anama sövmeyin ülen...ama bu Kadıköye Bostancı dolmuş şoförleri harbi zopalık..yolcu olarak bindiğimde hepsinin rahatsız olduğunu görüyorum...başpsikopos gibi başpsikopat hepsi..:queen:
sokaklarda karşı karşıya geldiğimiz araç sürücüleri motor diye üstüme sürüp neden yol vermiyorsunuz terbiyeden yoksun insanlar..
şahin,doğan,kartal,106 gibi araç süren apaçiler yanıma yaklaşıp son sürat geçip el sallayıp çığlık atan salaklar gücünüz 150 cc ye yetiyor dimi yiyorsa gecsenize büyük motorları
bugün yol verdiğim abla:
abla:motorsun sen geçseydin
ben:buda araç diğilmi
abla:ha motor ha bisiklet fark etmez
(motoru üstüne sürme anı) ablanın panikle kaçış anı
ben: araçmıymış ?
abla: defooooolll hayvann
yaptığım kotü bişey ama hak etti![]()