Devir Saatli 2011 CBF 150 ler Bayilerde. (Foto)

bütün CBF 150 sahipleri (yeni alacak olanlar demek daha doğru)metehan arkadaşa teşekür borçlu bu durum da sanırım::alkiis::,nede olsa o bir cbf ,fenomeni,otoritesi.::puro::
Yaptığı kulisler sonunda devir saatini koydurdu cubuf,a
bayilerden önce gelişmelerden onu haberdar ettiklerine göre.KUTLARIM.
DEVİR saatli cbf ye devire,devire bineriz artıkım.::haapppy:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ayrıntılı fotoğraf isterim ve enjeksiyon bilgisini öğreniver hacı, burada(Eses26) Honda var da bakmadık mı.:wiinkk:

Yeni kasa Cbf 125 gibi birşeyse dehşet olur.

fabrikasında bu var işte
200911517322836027.jpg

kasa olarak bu şeklinden başkası gelmez

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ybr, cbf'in enjeksiyonu karşısında hafif kalır, eskisi gibi tutmaz.:rendeer:

Bari Far ampulu Halojen olsun bu sefer hala eski araçlar armut tip var ne kadar berbat

CBF 150 kullandım eskiden ama hiç devir saatinin eksikliğini hissetmedim. Otomobilde de bakmam. Sürücü motorun sesini dinler , devir saati gereksiz bir aksesuar olmasa da olur. Onun yerine hararet göstergesi koysalar çok daha yararlı olurdu.

DEVİR Cbf Devri hacolar.. Hız kadranın yanında, sürekli hareket halinde bir ibre ne de hoş olur dimi.? Hem ybr'cilerin "sizin cbf'te devir saati bilem yok. Yemişim öyle motoru. Gider haojine binerim daha iyi" laflarından da kurtulmuş olacaksınız.

Bu demek oluyor ki servisler devir saati de getirecekler, umarım fiyatta uçmazlar da benimki gibi 2011 dışında kalan modellere de takılır. Hayırlısı artık, benim çinden gelen yoldaydı oysaki :mrgreen:

bu gösterge çok süper.bende yeni ybr esd var.bende vites göstergesi yok.bunda hem benzin,hız,devir,vites hepsi birarada.hondada müthiş bir atak.cbf 150 nin en sevmediğim noktası egsozu.egsozu ybr gibi olsa ve devir saati ayak marşı olsa geçen hafta ybr yerine cbf alırdım.tabi piyasada apache rtr150 olsaydı o hepsinin önüne geçerdi.

inşallah yeni göstergeye birde yeni eksoz ve ayak marşı eklerlerde cbf kullanan arkadaşlar sevinir.

bu gösterge çok süper.bende yeni ybr esd var.bende vites göstergesi yok.bunda hem benzin,hız,devir,vites hepsi birarada.hondada müthiş bir atak.cbf 150 nin en sevmediğim noktası egsozu.egsozu ybr gibi olsa ve devir saati ayak marşı olsa geçen hafta ybr yerine cbf alırdım.tabi piyasada apache rtr150 olsaydı o hepsinin önüne geçerdi.

inşallah yeni göstergeye birde yeni eksoz ve ayak marşı eklerlerde cbf kullanan arkadaşlar sevinir.

Kullanan değil de kullanacaklar sevinecek :) yoksa neyleyim yarin güzel olmasını benim olmadıktan sonra :p rtr150 de olsa cbfin yeri başka aslında..

Nihayet bu kesinlikle olması gereken bir gelişmeydi hayırlı olsun:cat:yanlız anlamadığım enjeksiyonun çakması nasıl oluyor? varsa vardır yoksa yoktur zaten.. bence karbüratörlü gelir yoksa efi yakıt enjeksiyonlu gelir..

Son düzenleme:
honda bu işi biliyor bir devir saati takıp fiyata verecek coşkuyu tamda devir saatsiz haline alışmıştım:mrgreen:ahh honda ahh

değerli arkadaşlar Şirinevler Otosevere 2 tanesi gelmiş...sizler için taze taze çektim...cevap ve yorumları akşam uygun bir zamanda yazarım bu fotolarla idare ediniz...

Uploaded with ImageShack.us

Mete kulunuz...:p

bana müsade işe geçiyorum..

bende duyum dedikodu yok agalar...geldi dediysem gelir...:bounce:

son olarak enjeksiyonu çekmeye çalıştım ama olmadı galiba...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Metehan aga eline sağlık, gerçekten çabaların takdire şayan. :cat::rendeer:
Helal olsun.

Yalnız bi yerden eklemişler bi yerden çalmışlar, bu seferde vites göstergesini kaldırmışlar.

cbf 150 deki bu değişiklik iyi olmuş özellikle devir saati ve enjeksiyonlu olması çok iyi alanlara şimdiden hayırlı uğurlu olsun :D

Süper haber, yeni motorum belli oldu. Tek eksiği devir saatiydi şimdi bir de enjeksiyon gelmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar