destinyofrock (KADER)arkadaşımıza çarpan sürücü dün bulundu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet mert ybr ninde dediği gibi tam bi operasyon düzenledik kıskıvrak elimize düştüler o an suratlarını görmeliydiniz polis ekipleri lütfen aracınızla bizi takip edin dediler tıpış tıpış geldiler peşimizden karakola ve sürücü oğluymuş aracın sahibi babasıda oğlunu yalnız bırakmadı karakola 5 kişi geldiler maşallah bide geçmiş olsun bile demediler bakamadılar bile suratımıza görmeliydiniz ya ben sevinçten napıcamı şaşırdım sonunda diyip durdum ve bugün şahsın ruhsat ehliyet ve sigorta poliçesi herşeyiyle birlikte motorumu bakıma soktuk allahın izniyle en kısa zamanda motorumun yeni sıfır parçalarıyla aranızda olucam arkadaşlar herkese tekrar teşekkürler sakın pes etmeyin ben sonuna kadar uğraşıcam ve gerekirse tazminat alıcam yeni motor alıcam hehehheheh:queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
destinyofrock' Alıntı:
Evet mert ybr ninde dediği gibi tam bi operasyon düzenledik kıskıvrak elimize düştüler o an suratlarını görmeliydiniz polis ekipleri lütfen aracınızla bizi takip edin dediler tıpış tıpış geldiler peşimizden karakola ve sürücü oğluymuş aracın sahibi babasıda oğlunu yalnız bırakmadı karakola 5 kişi geldiler maşallah bide geçmiş olsun bile demediler bakamadılar bile suratımıza görmeliydiniz ya ben sevinçten napıcamı şaşırdım sonunda diyip durdum ve bugün şahsın ruhsat ehliyet ve sigorta poliçesi herşeyiyle birlikte motorumu bakıma soktuk allahın izniyle en kısa zamanda motorumun yeni sıfır parçalarıyla aranızda olucam arkadaşlar herkese tekrar teşekkürler sakın pes etmeyin ben sonuna kadar uğraşıcam ve gerekirse tazminat alıcam yeni motor alıcam hehehheheh:queen:

hah.bende bunları öğrenmek istiyordum.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
destinyofrock' Alıntı:
gerekirse tazminat alıcam yeni motor alıcam hehehheheh[/COLOR]:queen:

çok sevindim vala hakettiği cezayı alır umarım. bu arada arkadaşların için de tazminat talep et kader onlar da çok üzüldüler de :queen:

ohhh bulunduguna çok sevindim magdur arkadaşımızında gözüaydın. inş. o adam olacak 2 ayakılı insan dışı varlıgı 3-5 kuruş ceza verdirtip bırakmaz.....

helal olsun sana delikız :cat: ama keşke polise haber vermeden bize bi haber verseydin :pr: o herif bir daha direksiyon başına oturmaya hayat boyu cesaret edemezdi :pr: ::rantinp: :pr: ::pokey:: ::cekic::

Tebrik ederim çok güzel bir dayanışma örneği. Destinyofrock tekrar geçmiş olsun. İnşallah hakk ettiği cezayı çeker de biraz daha acıların keyif'e gönüşür.

Yahu Kader adamın yüzüne şöyle okkalı bir tükürük niye patlatmadın, eğer iş mahkemelik falan olursa ki olacak galiba mahkeme günü adliyenin önünü motor doldurup bu ş..siz adamı tükürüğe boğalım, cümle alem anlasın ki bizden kaçış yok.:pr: :pr:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
kader pm'e bakar mısın sana bişey yazdım çok önemli

kader büyük geçmiş olsun...
gözlerin aydın olsun...:wiinkk:

yaw bir tatile gittik 1 hafta içine neler olmuş....

yardımda bululan bütün dostlara gerçekten teşk... dostluk böyle birşey...

muhendis1959' Alıntı:
Yahu Kader adamın yüzüne şöyle okkalı bir tükürük niye patlatmadın, eğer iş mahkemelik falan olursa ki olacak galiba mahkeme günü adliyenin önünü motor doldurup bu ş..siz adamı tükürüğe boğalım, cümle alem anlasın ki bizden kaçış yok.:pr: :pr:
müslüm abıye katılıyorum.....
sen mahkeme tarıhıne soyle....hep beraber gıderız senı yalnız bırakmayız..:cat:

suçluların yakalanmasına çok sevindim :cat: hadi hayırlısı :cat:

şu Siteden Bir Sürü Haber Aldim Ama Hiçbirisi Beni Bukadar Sevindirmemişti !!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
hakketten ya baya sevindim destinyofrock geçmiş olsun bu arada...

oleyyy budur tebrik ederim...
niye bırakıp kaçmış çakal sorsaydınız..
kendi cocugunun başına aynı şey gelse ne düşünür nasıl davranırdı..

bu rada hafiye gibisiniz hee..
ooooo777 ler sizi ...:rendeer: :rendeer:

ne insanlar var be boyle insanlar cezasız kalmamalı.yakalandıgına cok sevimdim.
destinyofrock tekrar gecmiş olsun.

Arkadaşımıza vurup kaçan; insanlığı kıt kişinin bulunmasına çok sevindim. inşallah iyi bir ceza alır, diğer duyarsız otomobil sürücülerinede emsal olur.

ohh, hayırlı olsun. emeği geçenlerin ellerine sağlık. çok sevindim.
tekrar geçmiş olsun kader.

Motosikleti
Mondial Virago 50i
İnsan hayatına değer vermeyen o mahluklara hadlerini bildirdiniz ya çok sevindim. Bastırın donlarına kadar alın mahkemede tövbe etsinler magandalığa. İnsan ne olursa olsun oğlu adına bir geçmiş olsun diler yahu madem artniyet devam etmekte sakın uzlaşmayın, Allah yardımcınız olsun ve tekrardan büyük geçmiş olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar